mi uopce nemamo pravo na neki nacin biti ljuti zbog njihovih postupaka. ne stvaramo tu glazbu, a oni su dali toliko puno kulturi uopce, da necu sad ici kritizirati.
al da sam ja toliko dugo u tom poslu pa mislim da bi bila ko i oni. a i mislim da oni uzmu sasvim dovoljno vremena za svaki album (barem sad) samo nama mozda fale neke ranije stvari, sentimentalni smo. to je i slucaj sa mnom, priznajem. a i oni se stvarno dobro odrzavaju u cijeloj toj "industriji" i svi znamo da imaju i vise nego dovoljno iskustva da ne postanu hrana sistemu.
a opet, ak hoce izdavat stvari jednu za drugom, nek to rade. mozda jednostavno hoce i dalje ostat aktualni. bila mi je frendica u new yorku 2 tjedna i kaze ona meni sad kad se vratila, da su cd shopovi prakticki proslost, a u onima koji su preostali nema gotovo niceg. i ovo joj nije prvi put u ny pa zna otprilike sta prica. pa ak je takva situacija, i ja bi se borila da moje ime ostane vazno u svijetu glazbe. a uostalom, ko kaze da mi trebamo kupovat svaku singlicu. a ponekad zaboravljamo da su i oni samo ljudi.