Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 19   Go Down

Author Topic: Novi U2 album  (Read 8404 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anagram

• ZOOROPA MEMBER
  • to talk like this
    • za zašto zato
Re: Songs of Ascent
« Reply #30 on: August 27, 2009, 10:30:56 AM »

I šta sad...da mi je vidit vas dvojicu...da sam ja žena ne bih dvojio...Oh Grace blago ti se, odmah ga ženi....he he he ha ha ha pa ti udri po industrijalizaciji....
Imaju pravu zvrčkat će dva tri albuma i onda u eksperimente tipa Dancing Shoes...

Jogi

• Global Moderator
  • only LOVE can rest your MIND
« Reply #31 on: August 27, 2009, 12:54:42 PM »

Henry Ford i Taylor koji su izmislili tekuću traku i izračunali produktivnost industrijske proizvodnje vjerojatno bi se iznenadili da su živi i vide kako to U2 proizvodi pjesme.

Ne vidim di si tu nasao usporedbu s U2.  ???

Tu mogu svrstati jedino boy bendove i svakakve pop princeze, r'n'b i ta sranja...uglavnom di sav posao odrade pisci tekstova koji to doslovno stancaju i producenti, to su sve umjetni zvukovi napravljeni bez instrumenata...

U2 je industrija, al ih zbog pametnog poslovanja industrija ipak ne jede. Pojela ih je na Pop-u kad su predbiljezili tour a nisu zavrsili album, iako je, po meni, Pop savrsen album. No, da su ga oni dovrsili kako su mislili mozda bi ga i danas slusali na turneji, a mi danas samo sanjamo o pjesmama s Pop-a.  :(

U2 si je zbog svoje situacije mogao dopustiti da odgodi NLOTH za par mjeseci i da ima 5 godina izmedju dva albuma, vecina glazbenika ne bi mogla.
(What is soul?) (Love me, give me soul)

desertsky

• ELEVATED MEMBER
  • In God`s country
« Reply #32 on: August 27, 2009, 01:23:52 PM »

Jogi, pusti ih floskuliraju.

Ne, trebali su, odjebat sve i ić lovit galebove po dublinskim dokovima.
I can see clearly now the brain is gone...

Grace

• ZOOROPA MEMBER
  • Light my way.
« Reply #33 on: August 27, 2009, 03:05:14 PM »

mi uopce nemamo pravo na neki nacin biti ljuti zbog njihovih postupaka. ne stvaramo tu glazbu, a oni su dali toliko puno kulturi uopce, da necu sad ici kritizirati.
al da sam ja toliko dugo u tom poslu pa mislim da bi bila ko i oni. a i mislim da oni uzmu sasvim dovoljno vremena za svaki album (barem sad) samo nama mozda fale neke ranije stvari, sentimentalni smo. to je i slucaj sa mnom, priznajem. a i oni se stvarno dobro odrzavaju u cijeloj toj "industriji" i svi znamo da imaju i vise nego dovoljno iskustva da ne postanu hrana sistemu.
a opet, ak hoce izdavat stvari jednu za drugom, nek to rade. mozda jednostavno hoce i dalje ostat aktualni. bila mi je frendica u new yorku 2 tjedna i kaze ona meni sad kad se vratila, da su cd shopovi prakticki proslost, a u onima koji su preostali nema gotovo niceg. i ovo joj nije prvi put u ny pa zna otprilike sta prica. pa ak je takva situacija, i ja bi se borila da moje ime ostane vazno u svijetu glazbe. a uostalom, ko kaze da mi trebamo kupovat svaku singlicu. a ponekad zaboravljamo da su i oni samo ljudi.
I`m with the band.

moonea

• ELEVATED MEMBER
  • ušlagirana SQUAW *
    • steamy - creamy
« Reply #34 on: August 27, 2009, 03:09:52 PM »

što se tiče cd shopova istina, meni rođak živi u NY i prije 2 godine mi je ful jeftino nabavija par cd-a još koji su mi falili i nekoliko singlova jer se taj neki najveći cd shop valjda zatvarao.
što se singlova tiče - neki dan sam kupila ''get on your boots'' singl za 25 kn u akvarijusu.
bolje spavat stisnut na kaucu za rastezanje nego rastegnut na kaucu za stiskanje 8)

http://steamy-creamy.blogspot.com/

U ime svih onih životinja koje pate zbog ljudske nebrige, neodgovornosti i manjka suosjećanja; U ime svih onih životinja koje, na sebi svojstven način, pričaju svoje priče, ali ih mi ne razumijemo i ne čujemo; Umjesto njih dižem svoj glas protiv okrutnosti.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Dubrovnik/tabid/75/articleType/ArticleView/articleId/149851/Default.aspx

Grace

• ZOOROPA MEMBER
  • Light my way.
« Reply #35 on: August 27, 2009, 03:13:17 PM »

I šta sad...da mi je vidit vas dvojicu...da sam ja žena ne bih dvojio...Oh Grace blago ti se, odmah ga ženi....he he he ha ha ha pa ti udri po industrijalizaciji....
Imaju pravu zvrčkat će dva tri albuma i onda u eksperimente tipa Dancing Shoes...

ah, da, izrugivanja na osobnoj bazi bez argumenata sam oduvijek obozavala... ::)
I`m with the band.

anian

• ZOOROPA MEMBER
    • last fm
« Reply #36 on: August 27, 2009, 03:32:32 PM »

što se tiče cd shopova istina, meni rođak živi u NY i prije 2 godine mi je ful jeftino nabavija par cd-a još koji su mi falili i nekoliko singlova jer se taj neki najveći cd shop valjda zatvarao.
Ma dobro, sad ne bih baš tako daleko išao da sve propada. Malo žalosno da je došlo do vrhunskog razvoja u snimanju glazbe i onda da se sve smućka na 3mb...
Možda nema više toliko cd shopova, ali su to modifikacije, npr. Virgin records imaš kat sa igrama, kat sa stripovima, kat sa knjigama, kat sa cdovima - kao Algoritam i Profil recimo, tako su se valjda snašli da prežive.

onT:
Mislim da Songs of ascent neće još vanka, ne znam odkud mi, ali negdje čuo ili pročitao da se planira da NLOTH bude kao za božičnu prodaju (iako je album godinu dana star, ali zato kao turneja reklama) pa tek 2010. možda nešto. Još ako se umješa negdje još neki remaster ili U2 360 dvd...
Jbga, to je kad ti je bend industrija onda treba po tržišnim pravilima (zarada, zarada i još zarade) i izdavati albume.  :-\
« Last Edit: August 27, 2009, 03:38:00 PM by anian »
- Let's do something wild, let's go to an underground club where everybody wears dog collars!
- That sounds expensive.

moonea

• ELEVATED MEMBER
  • ušlagirana SQUAW *
    • steamy - creamy
« Reply #37 on: August 27, 2009, 03:40:21 PM »

ma da, ne kažem da ih nema uopće, ima ih, ali znam da su neko vrime, baš eto, kad se on doselija dosta njih i pozatvarali. ja nekako optimistično (možda) mislim da cd shopovi neće nikad propast :)
bolje spavat stisnut na kaucu za rastezanje nego rastegnut na kaucu za stiskanje 8)

http://steamy-creamy.blogspot.com/

U ime svih onih životinja koje pate zbog ljudske nebrige, neodgovornosti i manjka suosjećanja; U ime svih onih životinja koje, na sebi svojstven način, pričaju svoje priče, ali ih mi ne razumijemo i ne čujemo; Umjesto njih dižem svoj glas protiv okrutnosti.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Dubrovnik/tabid/75/articleType/ArticleView/articleId/149851/Default.aspx

TheFlyOnTheWall

• ZOOROPA MEMBER
« Reply #38 on: August 27, 2009, 04:17:11 PM »

Jbga, to je kad ti je bend industrija onda treba po tržišnim pravilima (zarada, zarada i još zarade) i izdavati albume.  :-\

Heh, istina... Nesto kao kada filmove tempiraju za sezonu Oscara.
Meni ona pjesma "Kingdom" drzi visoka ocekivanja za Songs of Ascent, iako mi logika zbog posljednjih 8 godina U2-a govori drukcije. :P :)
Luck is what happens when preparation meets opportunity.

Gone (New Mix)

• ELEVATED MEMBER
  • Power
« Reply #39 on: August 27, 2009, 04:24:29 PM »

Na stranu sve, ja sam uvjeren da će ovaj album što spremaju bit predobar! Ako je Kingdom nekakva naznaka toga što spremaju..
don't leave me now, alone in this song..

Anagram

• ZOOROPA MEMBER
  • to talk like this
    • za zašto zato
« Reply #40 on: August 27, 2009, 04:48:55 PM »

@grace nije valjda da si shvatila ozbiljno...

Uostalom što se to nas tiče, bili ste na koncertu i.....
niste doživjeli svirku kakvu ste tražili, nisam ni ja doživio Exit iz Denvera, a volio bih više od svega da jesam i što sad; udri u plač...
U2 je postao više od koncerta
Ljudi su umorni, ali se ne žele predati, dolaze neke žabokrečine od bendova i pune stadione, ja ja sam starkelja i UGO nostalgičar i šta sad...
RHCP sviraju sat vremena i to je to, adio i šta...ajde neka netko kaže...
Gdje je ta energija uopće danas, mali bendovi koji ne žele odrasti.
Strpimo se malo kako bi saznali da li je to možda Songs of Downing....
U2 je napokon shvatio da se mogu i moraju boriti i da će na kraju "izgubiti.
Neka to bude hrabro i dostojanstveno...
Bila bi prava šteta da bude drugačije...

Jogi

• Global Moderator
  • only LOVE can rest your MIND
« Reply #41 on: August 27, 2009, 04:57:59 PM »

Uostalom što se to nas tiče, bili ste na koncertu i.....
niste doživjeli svirku kakvu ste tražili

Kako to misliš? Mislim da su koncerti svima nama bili i iznad svih očekivanja...
(What is soul?) (Love me, give me soul)

Anagram

• ZOOROPA MEMBER
  • to talk like this
    • za zašto zato
« Reply #42 on: August 27, 2009, 06:01:30 PM »

ma je, ali se uvijek pojavi trebali su ovo, trebali su ono i slično...

Gone (New Mix)

• ELEVATED MEMBER
  • Power
« Reply #43 on: August 27, 2009, 06:33:20 PM »

ma je, ali se uvijek pojavi trebali su ovo, trebali su ono i slično...

Ako netko kaže trebali su svirat još to i to, ili trebali su odsvirat bar još jednu... ili štogod slično, ja ne vidim kako to može značit da netko nije uživao na koncertu.. ;)
don't leave me now, alone in this song..

desertsky

• ELEVATED MEMBER
  • In God`s country
« Reply #44 on: August 27, 2009, 06:48:48 PM »

Ako netko kaže trebali su svirat još to i to, ili trebali su odsvirat bar još jednu... ili štogod slično, ja ne vidim kako to može značit da netko nije uživao na koncertu.. ;)

Agree.

Ljudski um, progresivni uvijek traži i očekuje više....kad su svirali "EXIT" u Denveru, sigurno je ekipe koja je silom htjela čut. npr. Like a Song...
I can see clearly now the brain is gone...
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 19   Go Up