"We're fighting for relevance."
ovo mi se ne sviđa, to su radili do sad i tu frazu je bono precesto upotrebljavao. jer, na kraju se svodi na to sto pise u iducem ulomku, a to je da rade po ukusu mase.
ovo s guettom mi je malo glupo jer sve sto sam od njega cula mi je skroz prazna glazba, al ok, valjda je u tom podrucju najbolji danas, samo ja to ne slusam cesto. a gaga mi je skroz prolazna i djetinjasta, kad sam preslusala prvi njezin album u komadu imala sam osjecaj ko da sam slusala maju suput. il onu malu šolu samo kaj gaga nema tamburice.
ok, guetta je ok, al ovo s gaginim likom mi je bezveze.
sve u svemu- pop ima dubinu. i ne samo onu dubinu teksta (meni je pop vrhunac U2 tekstova), nego i glazbenu dubinu. milijun zvukova koje trebam apsorbirati mjesecima i jos onda otkrivam nove, glazba uz tekst daje nesto nadrealno, mislim da su mi please i if god will.. pjesme koje rađe slusam od pride i streets itd.
mozda su ti ljudi dobri u svom poslu. al glazba koju rade je meni skroz prazna. nama je uciteljica na zboru na koji sam dosta dugo isla govorila za neke pjesme- ova pjesma je ko sendvic, dajte joj dubinu, dajte joj sir, krastavaca, majoneze i salate. nadam se da ce U2 dati te stvari ovoj glazbi koju stvaraju gaga i slicni.
ne znam je li moguce uopce dostici Pop, ali dat cu im sansu