Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 19   Go Down

Author Topic: Novi U2 album  (Read 8409 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Grace

• ZOOROPA MEMBER
  • Light my way.
Re: Songs of Ascent
« Reply #120 on: August 19, 2010, 11:23:31 PM »

http://www.atu2.com/news/bono-repeats-u2-has-four-album-projects.html

citala sam to i vidim da bono ustraje, makar ne znam ko mu vjeruje  :D
vjerujem da ce imat sređenu glazbu za batmana, a zanimljiv mi je ovaj club sounding cd koji najavljuje. a mozda samo jos osjecam nadu za novi pop koji mi ima tu vibru, al tak je genijalan rock album.

al da, kad bi izdali samo jedan, vec bi dobili vise od ocekivanog. nedostaju mi  :-\
I`m with the band.

Jogi

• Global Moderator
  • only LOVE can rest your MIND
« Reply #121 on: September 25, 2010, 10:12:14 AM »

Julian Lennon:

« Last Edit: September 25, 2010, 10:19:37 AM by Jogi »
(What is soul?) (Love me, give me soul)

Anagram

• ZOOROPA MEMBER
  • to talk like this
    • za zašto zato
« Reply #122 on: September 25, 2010, 11:00:00 AM »

Ona s Larijem i žaruljom je bolja sad, super slućajan efekt kao da mu je nešto palo na pamet

Maximvs

• M.A.C.A.N
  • ONE
« Reply #123 on: September 25, 2010, 11:32:41 AM »

sve su slike odlicne!
U2 is my RELIGION

Jogi

• Global Moderator
« Reply #124 on: October 09, 2010, 01:05:37 AM »

Neil McCormick Twitter

Word from the Oracle. U2 still knocking out songs, new album probably late next year. Its all about Spidey. Hardened stage hands weeping.

Grace

• ZOOROPA MEMBER
  • Light my way.
« Reply #125 on: October 09, 2010, 10:39:15 PM »

neil mccormick:

"But its all rumours of a rumour of a rumour. Somethings coming. But don't hold your breath."

slijedim ga na twitteru  ;D

I`m with the band.

Jogi

• Global Moderator
« Reply #126 on: October 10, 2010, 01:45:45 AM »

neil mccormick:

"But its all rumours of a rumour of a rumour. Somethings coming. But don't hold your breath."

slijedim ga na twitteru  ;D

Uskoro pocinje prikazivanje "Killing Bono" po njegovom scenariju.  ;)

Jogi

• Global Moderator
« Reply #127 on: October 21, 2010, 03:02:09 PM »

Songs of Ascent na izdisaju, cini se. S Danger Mouseom rade na sljedecem albumu i s Guettom, Will.I.Am na "club" albumu.

http://www.atu2.com/news/bono-danger-mouse-may-produce-next-u2-album.html

Jogi

• Global Moderator
Re: Novi U2 album. U2 going disco!
« Reply #128 on: October 21, 2010, 03:34:44 PM »

Songs of Ascent na izdisaju, cini se. S Danger Mouseom rade na sljedecem albumu i s Guettom, Will.I.Am na "club" albumu.

http://www.atu2.com/news/bono-danger-mouse-may-produce-next-u2-album.html

"U2's remixes in the 1990s were a real treasure," he said. "So we wanted to make a club sounding record. We have a pile of songs."

« Last Edit: October 21, 2010, 03:43:16 PM by Jogi »

anian

• ZOOROPA MEMBER
    • last fm
« Reply #129 on: October 21, 2010, 04:41:26 PM »

Da, znate šta zvuči ko "klub muzika"? JEBENI POP KOJEG NE SVIRATE NA KONCERTIMA!!!
- Let's do something wild, let's go to an underground club where everybody wears dog collars!
- That sounds expensive.

Jogi

• Global Moderator
« Reply #130 on: October 21, 2010, 07:16:20 PM »

Da, znate šta zvuči ko "klub muzika"? JEBENI POP KOJEG NE SVIRATE NA KONCERTIMA!!!

Tak je. Nek snime ovo s Guettom i Will.I.Amom i nek sljedeca turneja bude u dvoranama i nek to rokaju, a onda ce obrisat prasinu s Popa i bit ce rokaona.

Jogi

• Global Moderator
« Reply #131 on: October 21, 2010, 07:36:35 PM »

http://www.smh.com.au/entertainment/progress-killed-the-radio-stars-20101021-16vjo.html

They have spent much of this year working on an album produced by Danger Mouse, the alias for American production ace Brian Burton (Gnarls Barkley, Gorillaz).
Due early next year, it will be preceded by a single in December.

"We have about 12 songs with Danger Mouse," Bono says. "It's the album we'll likely put out next because it's just happening so easily."

The singer adds that, in a stream of creativity, U2 are working on two other projects.

The first is a club-inspired album with Black Eyed Peas rapper will.i.am, French DJ superstar David Guetta and Lady Gaga collaborator RedOne.

"We're experimenting to discover different sides to us," Bono says. "And I think we're at one of those moments. We're fighting for relevance. Being successful is a lot easier than being relevant.

"Each night on this tour, we'd fly out of a show and go straight into the studio," Bono says of the Danger Mouse sessions. "Because you enter the studio with the roar of the crowd in your ears, you know what works. If you take musicians away from the stage too much, they become quite abstract in their heads. They start to use words like 'interesting'. But people don't want to see you do something interesting. They want something passionate or wild.

" 'Interesting' is the moment musicians scratch their chin. It ruins great and dramatic music. You listen to the Sex Pistols or Nirvana or the first MGMT album and you don't scratch your chin. You say, 'Wow, that's extraordinary'."

Grace

• ZOOROPA MEMBER
  • Light my way.
« Reply #132 on: October 21, 2010, 08:47:50 PM »

"We're fighting for relevance."

ovo mi se ne sviđa, to su radili do sad i tu frazu je bono precesto upotrebljavao. jer, na kraju se svodi na to sto pise u iducem ulomku, a to je da rade po ukusu mase.

ovo s guettom mi je malo glupo jer sve sto sam od njega cula mi je skroz prazna glazba, al ok, valjda je u tom podrucju najbolji danas, samo ja to ne slusam cesto. a gaga mi je skroz prolazna i djetinjasta, kad sam preslusala prvi njezin album u komadu imala sam osjecaj ko da sam slusala maju suput. il onu malu šolu samo kaj gaga nema tamburice.
ok, guetta je ok, al ovo s gaginim likom mi je bezveze.

sve u svemu- pop ima dubinu. i ne samo onu dubinu teksta (meni je pop vrhunac U2 tekstova), nego i glazbenu dubinu. milijun zvukova koje trebam apsorbirati mjesecima i jos onda otkrivam nove, glazba uz tekst daje nesto nadrealno, mislim da su mi please i if god will.. pjesme koje rađe slusam od pride i streets itd.

mozda su ti ljudi dobri u svom poslu. al glazba koju rade je meni skroz prazna. nama je uciteljica na zboru na koji sam dosta dugo isla govorila za neke pjesme- ova pjesma je ko sendvic, dajte joj dubinu, dajte joj sir, krastavaca, majoneze i salate. nadam se da ce U2 dati te stvari ovoj glazbi koju stvaraju gaga i slicni.

ne znam je li moguce uopce dostici Pop, ali dat cu im sansu  8) :D

I`m with the band.

anian

• ZOOROPA MEMBER
    • last fm
« Reply #133 on: October 21, 2010, 09:19:12 PM »

Gage i Guette bi se trebali kloniti...onako, biti na suprotnoj strani svijeta. Guetta nije ništa originalno smislio, a znam da su neki ovdje na forumu fanovi njegovih par stvari, ali lik saka. Gaga je popasta do bola i raditi neke "hitove" (koji su svi na istu špranju) koji traju 3-4 godine ne čini ju genijalkom. Ako U2 misli da je to glazba koju bi trebali raditi onda si svi zajedno mogu odrezati prste i udarati glavom u zid jer će tako dobiti bolje stvari. Mogu G i G biti dobre osobe i šta ja znam, ali nek se drže dalje od "rocka" ili šta već, dosad se nisu iskazali niti glazbeno istaknuli, rade glazbu koja se radi od 90ih.

S druge strane Danger Mouse i Eno bi definitvno mogli napraviti nešto, obojica mogu genijalne aranžmane složiti, primjer Gorillaz i Talking heads. Još kad bi se Flood pojavio. Uff.

U svakom slučaju, dok ne kažu kad će biti ponoćna prodaja (ne kad će izaći album, jer to mogu odugovlačiti), ništa ne treba vjerovati.
« Last Edit: October 21, 2010, 09:24:01 PM by anian »
- Let's do something wild, let's go to an underground club where everybody wears dog collars!
- That sounds expensive.

TheFlyOnTheWall

• ZOOROPA MEMBER
« Reply #134 on: October 21, 2010, 10:30:20 PM »

Ovo je odlicno!
Ja ionako vise slusam Lady GaGu nego U2.
 :)
Luck is what happens when preparation meets opportunity.
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 19   Go Up