Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 32   Go Down

Author Topic: Dogovori za turneju [ajmo sad zaozbiljno]  (Read 14797 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sir_oliver

• ZOOROPA MEMBER
Re: Dogovori za turneju
« Reply #30 on: December 28, 2008, 11:27:09 AM »

to je i moja najveća želja trenutno. posebno ako se uzme u obzir da sam na sve koncerte išla sama. ovome se veselim otkako je našeg foruma jer sam shvatila da ću po prvi put imati društvo. i to ne bilo kakvo.
I was born
I was born to be with you
In this space and time

mARTa_UV

• ACHTUNG BABY MEMBER
« Reply #31 on: December 29, 2008, 12:38:39 AM »

nego, mala digresija na vaš razgovor... idu li kod vas one predbilježbe za aranžmane od urban travela?! ima li šanse da ovaj put stvarno bude milano u aranžmanu tj. javljate li se za to?
ovo je aCRObat godina s U2 injekcijom ljubavi u SRCE!!! :-* :-* :-*

when I was all messed up and I heard opera in my head
your  m u s i c  was a light bulb hanging over my bed...

Radio_U2

• ELEVATED MEMBER
  • It's Only Rock'n Roll
« Reply #32 on: December 29, 2008, 12:45:31 AM »

nego, mala digresija na vaš razgovor... idu li kod vas one predbilježbe za aranžmane od urban travela?! ima li šanse da ovaj put stvarno bude milano u aranžmanu tj. javljate li se za to?

...nije se loše predbilježiti tamo (mislim na urban-travel)... premda će vjerojatno voziti i art-travel... a oni su bolji i uvijek jeftiniji kada su u pitanju veliki koncerti... jer urban travel se na takvim koncertima ima namjeru obogatiti...

...ima i riječka agencija newsound (ako nekome više paše rijeka)...oni također primaju predbilježbe za U2.. www.newsound.hr na sajtu ima telefon (mob)...javite se čovjeku sve će vam pojasniti....bitno je napomenuti da i oni rade sa normalnim cijenama..

P.S. no bez razlike šaljite predbilježbe... bokirajte svoja mjesta...pa se na kraju lako odabere kvalitetnija ponuda...

Jogi

• Global Moderator
  • only LOVE can rest your MIND
« Reply #33 on: December 29, 2008, 12:47:29 AM »

Znaci predbiljezba nas na nista ne obavezuje?
(What is soul?) (Love me, give me soul)

mARTa_UV

• ACHTUNG BABY MEMBER
« Reply #34 on: December 29, 2008, 12:50:00 AM »

mislim da ne, nećemo dobit ugovor na potpisivanje  ;D
e, dobro, onda sad udri po predbilježbama. ja se nadam milanu, kao i dosta vas, čini mi se...  ;)
ovo je aCRObat godina s U2 injekcijom ljubavi u SRCE!!! :-* :-* :-*

when I was all messed up and I heard opera in my head
your  m u s i c  was a light bulb hanging over my bed...

Radio_U2

• ELEVATED MEMBER
  • It's Only Rock'n Roll
« Reply #35 on: December 29, 2008, 12:56:40 AM »

Znaci predbiljezba nas na nista ne obavezuje?

..je je ...ako imaš kakvu lovicu možeš se predobilježiti kod mene... ;D ;D

..cvečko... ;D ;D ;D

Maximvs

• M.A.C.A.N
  • ONE
« Reply #36 on: December 29, 2008, 03:55:46 PM »

e, dobro, onda sad udri po predbilježbama. ja se nadam milanu, kao i dosta vas, čini mi se...  ;)

mislim da ce urban prije ici do Beca ili tako nesto nego do Milana, iako se nista jos nezna i nece se znati....
U2 is my RELIGION

Radio_U2

• ELEVATED MEMBER
  • It's Only Rock'n Roll
« Reply #37 on: December 29, 2008, 11:33:48 PM »

mislim da ce urban prije ici do Beca ili tako nesto nego do Milana, iako se nista jos nezna i nece se znati....

...jest.. urban zapravo preferira tamo gdje ima interesa... vidiš da vode na AC DC čak u bremen... sammo ne znam ko će im tamo ići... mether pas..

Maximvs

• M.A.C.A.N
  • ONE
« Reply #38 on: December 30, 2008, 03:00:27 PM »

newsound vozi i za Bec na njih....
U2 is my RELIGION

ks

• BABY MEMBER
« Reply #39 on: December 30, 2008, 08:29:14 PM »

ja se ne kuzim nis oko tih karata. nesto sam se dogovarala sa svojim frendicama koje bi isle u bec. sad ne znamo sto je pametnije, slozit se same, vlak, karte, smjestaj, ili se pak organizirat preko neke agencije?? ak se uplati prek agencije, oni se pobrinu za kartu za koncert ili se to ipak moramo same pobrinuti? ???
eto, nemam pojma o nicem, prosvijetlite me.  ;D

Radio_U2

• ELEVATED MEMBER
  • It's Only Rock'n Roll
« Reply #40 on: December 30, 2008, 08:51:55 PM »

ja se ne kuzim nis oko tih karata. nesto sam se dogovarala sa svojim frendicama koje bi isle u bec. sad ne znamo sto je pametnije, slozit se same, vlak, karte, smjestaj, ili se pak organizirat preko neke agencije?? ak se uplati prek agencije, oni se pobrinu za kartu za koncert ili se to ipak moramo same pobrinuti? ???

...mislim da Vam je najbolje ići preko, tj. sa nekom od agencija...to vam je karta+prijevoz...i možete piti do mile volje... :D

P.S. a sa frendicama ćeš me kasnije upoznati... 8) ;D

Maximvs

• M.A.C.A.N
  • ONE
« Reply #41 on: December 30, 2008, 09:06:40 PM »

...mislim da Vam je najbolje ići preko, tj. sa nekom od agencija...to vam je karta+prijevoz...i možete piti do mile volje... :D

P.S. a sa frendicama ćeš me kasnije upoznati... 8) ;D

uf, jesi neki, a mi ostali  :D ;D ;)
U2 is my RELIGION

sir_oliver

• ZOOROPA MEMBER
« Reply #42 on: January 06, 2009, 02:19:22 PM »

iz glasa istre

Koncerti grupa »AC/DC« i »U2« sele u Budvu?
Hoće li doista 'U2' nastupiti u maloj Budvi!?

RIJEKA -
Svetozar Marović, drugi čovjek vladajuće stranke u Crnoj Gori, najzaslužniji što su u njegovom rodnom gradu Budvi u protekle dvije godine gostovali The Rolling Stonesi i Madonna, najavio je u intervjuu podgoričkim Vijestima nastavak organizacije spektakularnih koncerata u Budvi i ovog ljeta. Izjavio je da se ove godine planira organizacija jednog velikog koncerta, i to U2 ili AC/DC!
- Ozbiljno razmišljamo o koncertima ovog ljeta. U opticaju su gosti poput grupa AC/DC i U2. Razgovaralo se i oko dovođenja Tine Turner ili Robbieja Williamsa. Robbie Williams ne može ove godine, ali netko do navedenih imena će svakako doći, rekao je Marović. Uz opasku: »Ako stanemo, nismo stali, nego nazadujemo!«.
Onima kojima se ovo čini kao megalomanstvo neka se prisjete da je preklani Budva otela Zagrebu The Rolling Stonese, a lani Beogradu i Zagrebu Madonnu.
- Budva je simbol europske Crne Gore i glavni promotor svjetskih događaja u Crnoj Gori, koji su od naše zemlje napravili brand. Bojim se da to svi ne shvaćaju, nekad ima zavisti i ljubomore umjesto podrške i razumijevanja. Svi su na Madonni zaradili, a Budva i Vlada Crne Gore su platili ceh. Doveli smo Roling Stonese, Madonnu, trke glisera. Ne smijemo stati, jer bi nas to pojelo, zaključio je Marović.
I was born
I was born to be with you
In this space and time

Maximvs

• M.A.C.A.N
  • ONE
« Reply #43 on: January 06, 2009, 03:19:18 PM »

iz glasa istre

Koncerti grupa »AC/DC« i »U2« sele u Budvu?
Hoće li doista 'U2' nastupiti u maloj Budvi!?

RIJEKA -
Svetozar Marović, drugi čovjek vladajuće stranke u Crnoj Gori, najzaslužniji što su u njegovom rodnom gradu Budvi u protekle dvije godine gostovali The Rolling Stonesi i Madonna, najavio je u intervjuu podgoričkim Vijestima nastavak organizacije spektakularnih koncerata u Budvi i ovog ljeta. Izjavio je da se ove godine planira organizacija jednog velikog koncerta, i to U2 ili AC/DC!
- Ozbiljno razmišljamo o koncertima ovog ljeta. U opticaju su gosti poput grupa AC/DC i U2. Razgovaralo se i oko dovođenja Tine Turner ili Robbieja Williamsa. Robbie Williams ne može ove godine, ali netko do navedenih imena će svakako doći, rekao je Marović. Uz opasku: »Ako stanemo, nismo stali, nego nazadujemo!«.
Onima kojima se ovo čini kao megalomanstvo neka se prisjete da je preklani Budva otela Zagrebu The Rolling Stonese, a lani Beogradu i Zagrebu Madonnu.
- Budva je simbol europske Crne Gore i glavni promotor svjetskih događaja u Crnoj Gori, koji su od naše zemlje napravili brand. Bojim se da to svi ne shvaćaju, nekad ima zavisti i ljubomore umjesto podrške i razumijevanja. Svi su na Madonni zaradili, a Budva i Vlada Crne Gore su platili ceh. Doveli smo Roling Stonese, Madonnu, trke glisera. Ne smijemo stati, jer bi nas to pojelo, zaključio je Marović.

AC/DC bi mogli ali cisto sumnjam za U2 .... nece oni jos na ovoj turneji ni kod nas ni u srbiju a ni u crnu goru .... to je barem moje misljenje .... tek ce mozda u Budimpestu
U2 is my RELIGION

Jogi

• Global Moderator
  • only LOVE can rest your MIND
« Reply #44 on: January 07, 2009, 09:44:07 PM »

(What is soul?) (Love me, give me soul)
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 32   Go Up