Pages: 1 [2] 3 4 ... 32   Go Down

Author Topic: Dogovori za turneju [ajmo sad zaozbiljno]  (Read 14796 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

anian

• ZOOROPA MEMBER
    • last fm
Re: Dogovori za turneju
« Reply #15 on: December 24, 2008, 07:01:07 PM »

Mdaj, dok vide opake likove poput nas razmaknut ce nam se ko more Mojsiju!
Naravno da hoće, tako da nas lakše okruže i da "nestanemo".
- Let's do something wild, let's go to an underground club where everybody wears dog collars!
- That sounds expensive.

desertsky

• ELEVATED MEMBER
  • In God`s country
« Reply #16 on: December 24, 2008, 07:09:43 PM »

Mdaj, dok vide opake likove poput nas razmaknut ce nam se ko more Mojsiju!

;D  8)
I can see clearly now the brain is gone...

sir_oliver

• ZOOROPA MEMBER
« Reply #17 on: December 27, 2008, 10:24:08 AM »

i ja sam na u2com i kupit ću karte išla ne išla. sigurno će biti netko kome će trebati...  ;D

iako se nekako nadam da bi beograđani mogli dogovoriti koncert pa bih ja onda tamo zbog toga što mi je tamo mama koja bi ujedno bila beba servis

http://www.alo.co.yu/ljudi/10927/Madona_i_U2_u_Beogradu

i stari mi javlja da se o tome ozbiljno priča u medijima
I was born
I was born to be with you
In this space and time

desertsky

• ELEVATED MEMBER
  • In God`s country
« Reply #18 on: December 27, 2008, 12:53:38 PM »

i ja sam na u2com i kupit ću karte išla ne išla. sigurno će biti netko kome će trebati...  ;D

iako se nekako nadam da bi beograđani mogli dogovoriti koncert pa bih ja onda tamo zbog toga što mi je tamo mama koja bi ujedno bila beba servis

"Oko njihovog gostovanja postoje dva problema, prvi je datum početka turneje, da se ne bi dogodilo da svi veliki koncerti budu u avgustu, kao i antisrpski politički stavovi njihovog frontmena Bona Voksa."  ;D ;D

U2andME

• ELEVATED MEMBER
  • u2damen
« Reply #19 on: December 27, 2008, 01:32:14 PM »

Nema šanse da sviraju u Beogradu, jedino ako će mladi lav - Vuk Jeremić sve da sredi ;D
And in the world a heart of darkness. A fire zone. Where poets speak their heart. Then bleed for it

Maximvs

• M.A.C.A.N
  • ONE
« Reply #20 on: December 27, 2008, 02:49:38 PM »

a vjerovatno ce nekome trebati da karta :D .... ja se nadam posjetiti ako bude 2 koncerta u milanu oba dva, i mozda jedan s nekom agencijom iz HR, Berlin ili Bec....ali normalno to su samo nade, jos se nista nezna!!!!!!!
U2 is my RELIGION

Gone (New Mix)

• ELEVATED MEMBER
  • Power
« Reply #21 on: December 27, 2008, 03:12:51 PM »

Tu sam :D :D

Nego, jel se može sad učlanit na U2.com i imat to pravo na ulaznice? Jel ima tu kakvih rokova?
don't leave me now, alone in this song..

Maximvs

• M.A.C.A.N
  • ONE
« Reply #22 on: December 27, 2008, 03:18:28 PM »

Tu sam :D :D

Nego, jel se može sad učlanit na U2.com i imat to pravo na ulaznice? Jel ima tu kakvih rokova?

ma da, kako ne....mislim da i par dana prije ista stvar ti je....
U2 is my RELIGION

Jogi

• Global Moderator
  • only LOVE can rest your MIND
« Reply #23 on: December 27, 2008, 06:18:45 PM »

"Oko njihovog gostovanja postoje dva problema, prvi je datum početka turneje, da se ne bi dogodilo da svi veliki koncerti budu u avgustu, kao i antisrpski politički stavovi njihovog frontmena Bona Voksa."  ;D ;D

Pod jedan, sumnjam da ovi imaju para da ih ugoste, ko drugo nemaju oni sta pregovarati s menadžerom više neg s Live Nationom. Ko treće, Milan i dalje bolje miriše.  ;D
(What is soul?) (Love me, give me soul)

Radio_U2

• ELEVATED MEMBER
  • It's Only Rock'n Roll
« Reply #24 on: December 27, 2008, 07:18:28 PM »

Pod jedan, sumnjam da ovi imaju para da ih ugoste, ko drugo nemaju oni sta pregovarati s menadžerom više neg s Live Nationom. Ko treće, Milan i dalje bolje miriše.  ;D

...greška..greška... kad govorimo o koncertnim organizatorima i sponzorima koji takve evente prate financijski...treba napomenuti da su po tom pitanju u srbiji puno jači i financijski i organizacijski... o tome svjedoče brojna gostovanja svjetske glazbene elite u posljednjih nekoliko godina.... Police, Metallica, RHCP, Rollingstones...Queen, imaju jedan od najjačih europskih (čitaj svjetskih) festivala Exit, na kojem se dosad izmjenio sijaset eminentnih svjetskih glazbenika.. (za Depeche Mode su već prodali min 20000 karata.. pitaj u Lupaorganization koliko su prodali za depechovce u hrvatskoj ?!?)...

...no srbi vjerojatno misle ozbiljno.. i ne yebu politička stajališta B.Voxa...i ako im se poklope oni će svirati tamo...

..a da ne pričam o crnoj gori, tj. Budvi... dolje su neki yebeno bogati rusi..koji osim u hotele te u turizam ulažu i u promociju države crne gore... doveli su lani stonse... a ove godine madonnu... istoj su za nastup platili 7 miliona $... i to ono iz zayebancije... nije im bitan previše iznos i zarada..već da dovedu najzvučnije ime svjetske scene koje je te godine na turneji, a sve sa ciljem svjetske promocije zemlje u koju ulažu... tako će isto biti i ove godine... vjerojatno pucaju na U2.. AC DC..Tinu Tarner... a po kojem qurcu pucaju naši..pucaju topovi po sljemenu golu vodu jer gore na vrhu snijeg nije padao već ima godina dana... konji ulažu u bunar bez dna... to je nažalost tako...realnost..

P.S. u srbiji barem pregovaraju i šuška se o U2... a kod nas licemjeri, političari, severina i RTL organiziraju humanitarnu akciju, tj.glume farizejce...u sve cilju samopromocije...i to je spektakl godine...yebesh to...i tompsona zaboravih... bljak..
« Last Edit: December 27, 2008, 07:23:43 PM by Radio_U2 »

desertsky

• ELEVATED MEMBER
  • In God`s country
« Reply #25 on: December 27, 2008, 07:31:53 PM »

Radio...moj naklon...nažalost, sve što si napisao je istina.  :(

Jogi

• Global Moderator
  • only LOVE can rest your MIND
« Reply #26 on: December 27, 2008, 07:39:51 PM »

Radio, hvala na poduci.  ;)
(What is soul?) (Love me, give me soul)

Gone (New Mix)

• ELEVATED MEMBER
  • Power
« Reply #27 on: December 27, 2008, 07:48:48 PM »

Svaka čast radio, ovo si odlično napisao sve!
Da, nažalost je tako.

Ovo za crnu goru si točno sve napisao, ljudi ulažu u turizam te zemlje a di ćeš boljeg načina za promociju zemlje (i njenog turizma) nego da dovedeš poznate svjetske zvijezde!
Zar nije žalosno da su to shvatili i crnogorci i srbijanci prije nas? A mi sami sebe smatramo nekim predvodnicima zemalja bivše juge..

Poruka jogiju: dok kod ne vidiš ugovor U2-a i Live Nationa (a nikad ga vidjet nećeš) nećeš znati kako su odnosi tih dviju strana regulirani :) ;)

ps. meni je i dalje jednostavno nevjerojatno da u banani našoj ne postoji gotovo nikakav interes za dovođenjem U2-a. Nevjerojatno...

sir_oliver

• ZOOROPA MEMBER
« Reply #28 on: December 27, 2008, 08:07:41 PM »

tamo ili vamo skoro da mi je svejedno. ja samo pokušavam naći mogućnost kako da odem na bilo kakav koncert s obzirom na moju situaciju.
nego na u2comu se mogu kupiti 4 karte, zar ne? onda to ne bi trebao biti neki problem za sve nas s foruma. jedino što sam ja svoje karte preuzela na dan koncerta jer mi je bila skupa varijanta da mi šalju doma. nekih 20 30 eura ako se ne varam. ako koncert ne bude u bgdu nekim slučajem, svakako da kujem plan za milano. ja ću znati vjerovatno koji tjedan prije samog koncerta.
ali kao što sam napomenula karte ću svakako kupiti
I was born
I was born to be with you
In this space and time

Gone (New Mix)

• ELEVATED MEMBER
  • Power
« Reply #29 on: December 27, 2008, 08:32:12 PM »

Tea, ja se najiskrenije nadam da ćeš pronaći načina da odeš s nama u Milano.. planiramo to otkad je ovog foruma, i koliko god zazvučalo kao klišej, ti si dio nas i with or without you neće bit isto ;)

Pronaći ćeš ti načina da odeš s nama u Milano ;)
Pages: 1 [2] 3 4 ... 32   Go Up