Pages: [1] 2 3 ... 32   Go Down

Author Topic: Dogovori za turneju [ajmo sad zaozbiljno]  (Read 14794 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Radio_U2

• ELEVATED MEMBER
  • It's Only Rock'n Roll
Dogovori za turneju [ajmo sad zaozbiljno]
« on: December 23, 2008, 10:59:35 PM »

Daklem, želim ovu čuti u Milanu 2009! Želim. Točka.

...bit ćeš sretan ako ih vidiš i to bilo gdje...nebitno..

...ljudi !!!!! ljudi !!!! biti će velikog sranja i problema oko nabave karata... vjerujte....treba se jako,jako dobro pripremiti...

P.S. agencije će bukirati 90 % karat te će prodavati po astreonomskim cijenama...razno-razne aranžmane... bezobrazno skupo... to se sad upravo događa sa kartama diljem europe za AC DC... čisto reketarenje....fujjj...fujjj
« Last Edit: February 27, 2009, 02:57:16 PM by Jogi »

U2andME

• ELEVATED MEMBER
  • u2damen
Dogovori za turneju
« Reply #1 on: December 23, 2008, 11:01:32 PM »

Daklem, želim ovu čuti u Milanu 2009! Želim. Točka.

...bit ćeš sretan ako ih vidiš i to bilo gdje...nebitno..

...ljudi !!!!! ljudi !!!! biti će velikog sranja i problema oko nabave karata... vjerujte....treba se jako,jako dobro pripremiti...

P.S. agencije će bukirati 90 % karat te će prodavati po astreonomskim cijenama...razno-razne aranžmane... bezobrazno skupo... to se sad upravo događa sa kartama diljem europe za AC DC... čisto reketarenje....fujjj...fujjj
OK. Koji je plan? Koliko vas ima pravo kupovat karte na u2.com-u...
And in the world a heart of darkness. A fire zone. Where poets speak their heart. Then bleed for it

Gone (New Mix)

• ELEVATED MEMBER
  • Power
Dogovori za turneju
« Reply #2 on: December 23, 2008, 11:04:17 PM »

Ja sam za to da se već počnu neki načelni dogovori radit ;)
don't leave me now, alone in this song..

desertsky

• ELEVATED MEMBER
  • In God`s country
Dogovori za turneju
« Reply #3 on: December 23, 2008, 11:05:38 PM »

Trebat će obnoviti članarinu, no još nisu objavili ništa, rekli su da čekamo.
I can see clearly now the brain is gone...

U2andME

• ELEVATED MEMBER
  • u2damen
Dogovori za turneju
« Reply #4 on: December 23, 2008, 11:06:23 PM »

Ja sam za to da se već počnu neki načelni dogovori radit ;)
I ja! :D
And in the world a heart of darkness. A fire zone. Where poets speak their heart. Then bleed for it

Radio_U2

• ELEVATED MEMBER
  • It's Only Rock'n Roll
Dogovori za turneju
« Reply #5 on: December 23, 2008, 11:08:59 PM »

...kod mene je načelno sranje... ja sam se pretplatio negdje krajem 8. mjeseca... (mislim na www.u2.com)...uredno mi poslali majicu..dupli CD...

...ali kodove za kupnju ostalih pizdarija..između ostalog i karata... nikada...tj. nisu mi poslali uopče II. i III. mejl sa tim podacima... yeba im pas... smradovi ogadilo mi se.. radi toga se samo učlanih... napisao im cca 30-40 mejlova ...ali ništa do dana današnjeg... yebem im sve po spisak... fujj

U2andME

• ELEVATED MEMBER
  • u2damen
Dogovori za turneju
« Reply #6 on: December 23, 2008, 11:11:09 PM »

...kod mene je načelno sranje... ja sam se pretplatio negdje krajem 8. mjeseca... (mislim na www.u2.com)...uredno mi poslali majicu..dupli CD...

...ali kodove za kupnju ostalih pizdarija..između ostalog i karata... nikada...tj. nisu mi poslali uopče II. i III. mejl sa tim podacima... yeba im pas... smradovi ogadilo mi se.. ar adi toga se samo učlanih... napisao im cca 30-40 mejlova ...ali ništa do dana današnjeg... yebem im sve po spisak... fujj
o-ho! a ja se taman mislila učlaniti  >:( koja stoka! unbelievable! pa kako ćemo na koncert ljudi???

Radio_U2

• ELEVATED MEMBER
  • It's Only Rock'n Roll
Dogovori za turneju
« Reply #7 on: December 23, 2008, 11:13:39 PM »

...ali kodove za kupnju ostalih pizdarija..između ostalog i karata... nikada...tj. nisu mi poslali uopče II. i III. mejl sa tim podacima... yeba im pas... smradovi ogadilo mi se.. ar adi toga se samo učlanih... napisao im cca 30-40 mejlova ...ali ništa do dana današnjeg... yebem im sve po spisak... fujj
o-ho! a ja se taman mislila učlaniti  >:( koja stoka! unbelievable! pa kako ćemo na koncert ljudi???

...maksim (darko) se učlanio nedugo..i njemu su sve uredno poslali... očito im promaklo...đjubrad...još ću im pisat...pas mather...pišem im pisma ko da sam u bivšoj JNA...

U2andME

• ELEVATED MEMBER
  • u2damen
Dogovori za turneju
« Reply #8 on: December 23, 2008, 11:15:09 PM »

...maksim (darko) se učlanio nedugo..i njemu su sve uredno poslali... očito im promaklo...đjubrad...još ću im pisat...pas mather...pišem im pisma ko da sam u bivšoj JNA...
pa, mislim - radio - ak' ti nemreš nabavit kartu ...onda je sve ošlo u Qrac...

desertsky

• ELEVATED MEMBER
  • In God`s country
Dogovori za turneju
« Reply #9 on: December 23, 2008, 11:15:31 PM »

Probaj sa Dear U2.com....
I can see clearly now the brain is gone...

Maximvs

• M.A.C.A.N
  • ONE
Re: Dogovori za turneju
« Reply #10 on: December 24, 2008, 11:08:40 AM »

ljudi moj, radiou sve ce biti u redu.... cim se ti mozes logirati na stranicu moci ces i uci u onu sekciju kad bude GET TICKETS za subscribere.... tebi nije dosao majl sa kodom za onaj popust ako se ne varam?
U2 is my RELIGION

Radio_U2

• ELEVATED MEMBER
  • It's Only Rock'n Roll
« Reply #11 on: December 24, 2008, 12:22:54 PM »

ljudi moj, radiou sve ce biti u redu.... cim se ti mozes logirati na stranicu moci ces i uci u onu sekciju kad bude GET TICKETS za subscribere.... tebi nije dosao majl sa kodom za onaj popust ako se ne varam?

....tako je...nisam dobio taj drugi i treći mejl...veće sam jedan.... :-\

...i u My profil... mi se ne vidi taj kod kao tebi....

Probaj sa Dear U2.com....

ako možeš...učini ti to umjesto mene
« Last Edit: December 24, 2008, 12:26:58 PM by Radio_U2 »

Jogi

• Global Moderator
  • only LOVE can rest your MIND
« Reply #12 on: December 24, 2008, 12:45:00 PM »

Ja sam isto za da krenemo u rijesavanje toga cim bude moguce i da dogovorimo zajednicku ofenzivu na prve redove u Milanu...
(What is soul?) (Love me, give me soul)

anian

• ZOOROPA MEMBER
    • last fm
« Reply #13 on: December 24, 2008, 05:23:43 PM »

Ja sam isto za da krenemo u rijesavanje toga cim bude moguce i da dogovorimo zajednicku ofenzivu na prve redove u Milanu...
Ja ne znam zašto se to nije nitko prije sjetio...osim onih par tisuća ljudi (većinom iz Milana) koji dođu na stadion 2-3 dana ranije.
- Let's do something wild, let's go to an underground club where everybody wears dog collars!
- That sounds expensive.

Jogi

• Global Moderator
  • only LOVE can rest your MIND
« Reply #14 on: December 24, 2008, 06:37:07 PM »

Mdaj, dok vide opake likove poput nas razmaknut ce nam se ko more Mojsiju!
(What is soul?) (Love me, give me soul)
Pages: [1] 2 3 ... 32   Go Up