Pages: 1 ... 65 66 [67]   Go Down

Author Topic: No Line on the Horizon  (Read 29300 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

One

• ELEVATED MEMBER
Re: No Line on the Horizon
« Reply #990 on: November 07, 2009, 03:12:34 PM »

Stvari koje ne očekuješ, npr. Madonni je to bilo ono rušenje stagea u Francuskoj, ako se ne varam, umrla dva čovjeka, plus materijalna šteta i takve stvari.

nisi me razumio Jogi.Mislio sam na to što se to dogodilo neplanirano kad jednu majicu prodaješ po 30 DM (15 eura),istu takvu za par godina prodaješ po 30 eura.
Što se to dogodilo neplanirano u izradi tih majica, da moraju poduplat cijenu.To što su prestali štampati na Fruit of the Loom već na deset puta jeftinijoj majici iz Lesota.
To su detalji koji me smetaju kod njih.Nikad dosta.

fez

• JTREE MEMBER
  • **
« Reply #991 on: November 07, 2009, 04:09:46 PM »

Fanovima u2-a se oči otvaraju. To je dobro. Njihove pjesme imaju izrazito duhovnu težinu. Njihovi novčanici također. Stvarno iritira ta glad za novcem. Nikad dosta. Ironija u svemu tome je što ljudi kupuju proizvod (pjesme, cd-i, dvd-i, majice, ipod, karte za njihove koncerte koje nisu jeftine) u zamjenu za spiritualno iskustvo. To me posjeća na američke svećenike koji posjeduju raznorazne moći i pričaju sa Isusom, a uz to, na kraju seanse prodaju od čarapa sa svojim likom do samostalnih glazbenih uradaka.
[Tyler and Narrator are discussing ideal opponents]
Tyler Durden: OK: any historic figure.
Narrator: I'd fight Gandhi.
Tyler Durden: Good answer.

Anagram

• ZOOROPA MEMBER
  • to talk like this
    • za zašto zato
« Reply #992 on: November 07, 2009, 06:03:32 PM »

Molim Vas da zatvorite raspravu jer nema smisla...
Ja ne kupujem majice i ne volim rekvizite koji nisu osobni, Acrobat majica je za mene osobna i nju ću rado nositi ( ima krivi znak jednakosti i nekoliko rupa i zbog toga mi je još draža, u njoj je moje sjećanje na dane ponosa i slave. U2 majica je ionako za konzumente ( čast iznimkama ).
Onaj tko voli i želi; kupuje i spreman je izdvojiti gomilu novaca za majicu koja će mu možda za dvadeset godina poslužiti kao krpa za čišćenje poda i što se tu može.
Tko zarađuje, koliko i gdje taj novac ide, koga zanima...mene ne...
Ne bi trebalo ni Vas. Siguran sam da će ručno napravljena majica izazvati više pažnje ( naravno ukoliko je dobro izvedena ) od službene, isto vrijedi i za ostale rekvizite a za njihovo stvaranje potrebno je uložiti više vremena nego što stane u trideset eura...
I još jedan savjet, pročitajte još jednom tekstove sa zadnjeg albuma... u njima je odgovor na vaša pitanja...
Danas je sve drugačije, novac, novac i novac...
Novac ide uz U2, zbog čega...zbog onakvih predstava i osjećaja....

Jogi

• Global Moderator
  • only LOVE can rest your MIND
« Reply #993 on: November 07, 2009, 06:52:57 PM »

nisi me razumio Jogi.Mislio sam na to što se to dogodilo neplanirano kad jednu majicu prodaješ po 30 DM (15 eura),istu takvu za par godina prodaješ po 30 eura.
Što se to dogodilo neplanirano u izradi tih majica, da moraju poduplat cijenu.To što su prestali štampati na Fruit of the Loom već na deset puta jeftinijoj majici iz Lesota.
To su detalji koji me smetaju kod njih.Nikad dosta.

One, cini mi se da si rekao da imas rodbinu u Njemačkoj, ja također imam i što su mi rekli - valuta se promijenila a cifre su ostale iste. Dalje, majice za njih kolko znam dila ona neka firma fanfire, nije da ih opravdavam, al brijem da ta firma stavlja cijene koje stavlja i koristi majice koje zeli.

I ja sam mislio u ZG kupiti ofišl ZG majicu al dok sam u Zagrebu skuzio lika s majicom iz Milana koja je već bila isprana a boja ispucana odustao sam.

Otvaranje očiju? Kako za koga, tko želi kupiti majicu, kupit će je, tko ne želi - neće. Isto je i s albumima. Kupi Joshua Tree u presaleu i stajat će te 50 funti, kupi je godinu dana kasnije i stajat će te 7.

Koncerte neću spominjati jer je ono što mi na njima doživimo neprocjenjivo.

Više je to što im mi uguramo para u usta nego što su sami gladni istih. ;)
(What is soul?) (Love me, give me soul)

desertsky

• ELEVATED MEMBER
  • In God`s country
« Reply #994 on: November 07, 2009, 07:34:28 PM »

Molim Vas da zatvorite raspravu jer nema smisla...
Ja ne kupujem majice i ne volim rekvizite koji nisu osobni, Acrobat majica je za mene osobna i nju ću rado nositi ( ima krivi znak jednakosti i nekoliko rupa i zbog toga mi je još draža, u njoj je moje sjećanje na dane ponosa i slave. U2 majica je ionako za konzumente ( čast iznimkama ).
Onaj tko voli i želi; kupuje i spreman je izdvojiti gomilu novaca za majicu koja će mu možda za dvadeset godina poslužiti kao krpa za čišćenje poda i što se tu može.
Tko zarađuje, koliko i gdje taj novac ide, koga zanima...mene ne...
Ne bi trebalo ni Vas. Siguran sam da će ručno napravljena majica izazvati više pažnje ( naravno ukoliko je dobro izvedena ) od službene, isto vrijedi i za ostale rekvizite a za njihovo stvaranje potrebno je uložiti više vremena nego što stane u trideset eura...
I još jedan savjet, pročitajte još jednom tekstove sa zadnjeg albuma... u njima je odgovor na vaša pitanja...
Danas je sve drugačije, novac, novac i novac...
Novac ide uz U2, zbog čega...zbog onakvih predstava i osjećaja....

al smo nezadovoljni dizajnom acrobat majce, jebi ga kad je Jogi ponudio ono što svi volimo....
I can see clearly now the brain is gone...

desertsky

• ELEVATED MEMBER
  • In God`s country
« Reply #995 on: November 07, 2009, 07:35:10 PM »

Kako za koga, tko želi kupiti majicu, kupit će je, tko ne želi - neće. Isto je i s albumima. Kupi Joshua Tree u presaleu i stajat će te 50 funti, kupi je godinu dana kasnije i stajat će te 7.

;)

One

• ELEVATED MEMBER
« Reply #996 on: November 07, 2009, 07:38:58 PM »

One, cini mi se da si rekao da imas rodbinu u Njemačkoj, ja također imam i što su mi rekli - valuta se promijenila a cifre su ostale iste. Dalje, majice za njih kolko znam dila ona neka firma fanfire, nije da ih opravdavam, al brijem da ta firma stavlja cijene koje stavlja i koristi majice koje zeli.

I ja sam mislio u ZG kupiti ofišl ZG majicu al dok sam u Zagrebu skuzio lika s majicom iz Milana koja je već bila isprana a boja ispucana odustao sam.

Otvaranje očiju? Kako za koga, tko želi kupiti majicu, kupit će je, tko ne želi - neće. Isto je i s albumima. Kupi Joshua Tree u presaleu i stajat će te 50 funti, kupi je godinu dana kasnije i stajat će te 7.

Koncerte neću spominjati jer je ono što mi na njima doživimo neprocjenjivo.

Više je to što im mi uguramo para u usta nego što su sami gladni istih. ;)

ne trebaš imati rodbinu vani da bi to shvatio da su marke pretvorene u eure.To je već odavno jasno.

Ako neko ima pravo progovoriti o U2 majicama onda si to pravo  bez imalo grižnje savjesti baš sebi pripisati.

Fanfire odlučuje ali gle čuda koriste uglavnom EDUN majice iz Lesota.To ti ja ta kvaliteta  majica iz milana o kojoj govoriš.Majice na 360 touru su najlošije kvalitete ( ali i dizajna) do sada.

Nemam ništa protiv majica iz Lesota,ali smatram da ipak za tih 30 eura ti trebaju dati majicu koju možeš bar pet puta oprati.

Anagram,koliko netko zaradi na toj majici od 30 eura.5 eura za troškove,5 eura za afriku, 5 eura za nešto.Kome ide ostali 15 eura.Pa kaj Bono opet mora dobiti polovicu.Nek se odrekne dio svoje love kad toliko poštuje fanove,pa nek majica bude 20 eura,pa će sigurno i Jogi i pola njegove ekipe kupiti tu majicu.Nemoj reći Jogi da si imao tih 30 eura ,odnosno da ti ih nije bilo bitno negdje drugdje potrošiti  da bih rado imao onu majicu gdje piše na leđima ZG.

Ako može Simple Minds Gildan majice u Zagrebu prodavati po 120 kn,kaj ih U2 mora prodavati po duplo više na koncertu.U2 imaju sigurno veće troškove izrade jer ih rade u neznam koliko tisuća kopija više.

@anagram
Ja kupujem U2 majice,imam ih jako puno ,dosta sam ih nosio ,čak i na posao.Od kad su U2 svirali u Zg vjeruj mi nisam niti jednom imao takvu majicu na posao.Jednostavno dosta mi je upiranja prstom u mene i pitanja : pa nisi valjda bio na koncertu,ili kaj si išo na oba dva i sl.Ne osjećam se više dobro u njoj upravo zato što pljeni pažnju.A to mi nije bio nikada cilj.Reć svima da sam jučer bio na U2 koncertu .
Nažalost ja nisam niti malo toliko nadaren niti grafički pismen kao ti da mogu sam izrađivati majice pa sam ipak osuđen na kupovanje tih po 30 eura.

@Jogi
"Isto je i s albumima. Kupi Joshua Tree u presaleu i stajat će te 50 funti, kupi je godinu dana kasnije i stajat će te 7"

U petak sam imao baš razgovor ugodni s kolegom na poslu koji hoće kupiti novi tv.Pa me pita što bi mu predložio za kupiti.Dolazimo do dileme dal uzeti 100 Hz ili 200 Hz tv.

Uglavnom izjavio je da će radije čekati godinu dana dok cijena ovog od 200Hz padne na cijenu od 100Hz.A do tada će gledati svoj stari Quadro od 51 cm kojem samo ponekad ponestane boje na tri minute.

jedan drugi pak kolega je to komentirao : ti bi se j...o da ti ne uđe

Anagram

• ZOOROPA MEMBER
  • to talk like this
    • za zašto zato
« Reply #997 on: November 07, 2009, 07:48:37 PM »

One ti si kategorija za sebe i nemoj se smatrati prozvanim, to sam i rekao " čast iznimkama...meni su ove Jogijeve super rekao sam zbog čega...zbog onoga što nam najviše fali: zajedništva...

Jogi

• Global Moderator
  • only LOVE can rest your MIND
« Reply #998 on: November 07, 2009, 10:26:35 PM »

@ One: nisam znao da su majice od Eduna. Gledao sam njihov sajt nedavno i ono, cijene su za pasti u komu. Dizajn majica mi se inace jako svidja, puno puno bolje nego Vertigo i Elevation.

A da bi 30 eura dao za majicu iz ZG - bi. Stvarno, da nisam vidio tog lika s majicom iz Milana uzeo bi ZG majicu sigurno. Al ovako dok sam vidio odmah pomislis da se tih 30 eura ipak moze pametnije potrositi.
(What is soul?) (Love me, give me soul)

One

• ELEVATED MEMBER
« Reply #999 on: November 07, 2009, 10:47:48 PM »

nisu sve Edun.Meni je žao što su napustili Gildan i Murina firme.To su stvarno deri peri majice.

Ja nisam kupio sebi niti jednu  majicu s ove turneje.

razlog:
od 20 majica na štandu ima samo dvije majice u xxl veličini( ok ,debljina je moj problem ne fanfire-a).
Sinu sam kupio u milanu tu xxl s natpisom milan na leđima.majica mu je taman,a inače nosi nešto između L/XL.Nakon prvog pranja majica se deformirala.
XL gildanica mu je prevelika.

anian

• ZOOROPA MEMBER
    • last fm
« Reply #1000 on: November 08, 2009, 12:42:22 AM »

nisu sve Edun.Meni je žao što su napustili Gildan i Murina firme.To su stvarno deri peri majice.

Ja nisam kupio sebi niti jednu  majicu s ove turneje.

razlog:
od 20 majica na štandu ima samo dvije majice u xxl veličini( ok ,debljina je moj problem ne fanfire-a).
Sinu sam kupio u milanu tu xxl s natpisom milan na leđima.majica mu je taman,a inače nosi nešto između L/XL.Nakon prvog pranja majica se deformirala.
XL gildanica mu je prevelika.
Ma ja sam isto popizido sa tim veličinama, mali izbor, a i ono šta ima nije sve ista veličina, pogledao sam neke one XXL i to nema šanse da je XXL, to je jedva L. Gluposti.
- Let's do something wild, let's go to an underground club where everybody wears dog collars!
- That sounds expensive.

TheFlyOnTheWall

• ZOOROPA MEMBER
« Reply #1001 on: December 05, 2009, 07:04:31 PM »

Ne znam je li vec bilo, ali evo linka na Briana Enoa i pricu o pjesmi Moment of Surrender:

Luck is what happens when preparation meets opportunity.

desertsky

• ELEVATED MEMBER
  • In God`s country
« Reply #1002 on: October 16, 2010, 12:38:13 AM »

Jedva čekam da pospajam kablovinje, stroj za slušanjeje već skoro mjesec dana van pogona i onda uplovim u No Line ponovo. Kad te album vuče da ga slušaš nakon duže vremena, to je to...bezvremenski rad.

domsi

• ELEVATED MEMBER
« Reply #1003 on: September 06, 2011, 09:15:31 AM »

Pucajte Ljudi u mene ... slobodno ... ;)

Al' ne znam kad sam toliko intezivno slušao U2 - ko' zadnjih ZALJUBLJENO SVJESNIH Dana ...
I ne znam kad sam toliko bio siguran u ovo što ću napisati sada ____ (a Vi slobodno pucajte po meni ... )

Zadržat' ću se samo na Remek Djelu (od) Albuma ZOOROPA = Master Piece ...

Ako je Zooropa 10/10 ... po meni najviša ocjena do koje može ići Horizont = 5/10 ...
Svaka stotinka Zoorope = ČAROLIJA ... DIMENZIJA ... VIZIJA ... MELANKOLIJA BUDUĆNOSTI koja je tek stizala ...
I tek stiže ...

A Horizont podsjeća na NEKAD Uvjerljivo NAJHRABRIJI Band Svih Vremena ... ___________
I u tom podsjećanju, na Trenutak Uloviš NIT ... aha ...
ali ... daleko je to i još dalje OD SOUNDA ... OD U2 Sounda AMAZING Vremena u Nama Samima ...

... Vremena u Nama Samima, koje je U2 oduvijek na FASCINANTAN način vadio vanka ... na naše privatne highway/se ...
 ... with no/one on it ... 

(BabyFace // Moment of Surrender ... ??)
(Zvučat' ću Vam suludo ____________ )
(Babyface ... odmah uzimam ... 'samo' za ona ČAROBNA ZVONA NA UVODU ... )
(Toliko Toga MONUMENTALNO GENIJALNOG U2 je snimio (i) prije Horizonta ... )
(Kao da smo svi skupa kolektivno zaboravili ... KOLIKO TOGA ČAROBNOG JE VEĆ SNIMLJENO od sRane naših IRSKIH SOULS ... )
:
(Moment of Surrender je PRERANO ubran Cvijet (Pupoljak) ... koji je tek trebao postati Pjesma = PLOD ... )
(U2 je oduvijek najbolje Pjesme pisao ... kad bi IDEJE i IZVORI ... odstajali ... i samostalno potekli ... )
(bez da U2 forsira ... )
(a Moment je isforsiran ... )
(U Njemu IMA KLASIČNE GENIJALNOSTI .............. ali i praznog hoda ... )
(Ta Pjesma će Postati THE UNFORGETTABLE FIRE ... tek onda, ako Bono shvati da je upravo on taj "narkoman" ... )
(koji je zadnjih godina tumarao svijetom ... te izgubio DODIR SA SVJESNOŠĆU ISTINE ... i "prodavao posoljene žvake" ... )
(kako je to genijalno rekao U2 Prijatelj ... koji o U2 zna ... NEVJEROJATNO PUNO ... )

(Bono je Horizont napisao u trećem) licu ... )
(ali kao nikada ... pisao je sebi ... )
(Bonova Duša je izgubila Dodir s VOXOM ... jer se bono prevrtio ... )
(A Duša mu je AMAZING MILOSNO uzvratila ... )
(Dala mi je Horizont tekstove ... )
(Da bono VOX shvati ... da je njemu ove sekunde potreban ENTER = RESTART = AGAIN ... = BOY ... )

(Nek' umremo MI ... )
(al' nek' PREŽIVI CILJ ... koji nam je Život VUKAO NAPRID ... )

------

(Pucajte Ljudi ... )
(al' ovo Vam je moj završni komentar na NLOTH .........)
(možda nema linije na Horizontu ... )
(al' već predugo vremena nema ni REAL U2a na Horizontu ... )

NAGLASAK:
Ne znam kad sam U2 ovoliko intezivno slušao kao zadnjih dana!
Možda nikada ovako ... snažno ..................................................

NEDOSTAJU MI ... <3
When I Look At The World ...
Pages: 1 ... 65 66 [67]   Go Up