Pucajte Ljudi u mene ... slobodno ...

Al' ne znam kad sam toliko intezivno slušao U2 - ko' zadnjih ZALJUBLJENO SVJESNIH Dana ...
I ne znam kad sam toliko bio siguran u ovo što ću napisati sada ____ (a Vi slobodno pucajte po meni ... )
Zadržat' ću se samo na Remek Djelu (od) Albuma ZOOROPA = Master Piece ...
Ako je Zooropa
10/10 ... po meni najviša ocjena do koje može ići
Horizont = 5/10 ...
Svaka stotinka Zoorope = ČAROLIJA ... DIMENZIJA ... VIZIJA ... MELANKOLIJA BUDUĆNOSTI koja je tek stizala ...
I tek stiže ...
A Horizont podsjeća na NEKAD Uvjerljivo NAJHRABRIJI Band Svih Vremena ... ___________
I u tom podsjećanju, na Trenutak Uloviš NIT ... aha ...
ali ... daleko je to i još dalje OD SOUNDA ... OD U2 Sounda AMAZING Vremena u Nama Samima ...
... Vremena u Nama Samima, koje je U2 oduvijek na FASCINANTAN način vadio vanka ... na naše privatne highway/se ...
... with no/one on it ...
(BabyFace // Moment of Surrender ... ??)
(Zvučat' ću Vam suludo ____________ )
(Babyface ... odmah uzimam ...
'samo' za ona ČAROBNA ZVONA NA UVODU ... )
(Toliko Toga MONUMENTALNO GENIJALNOG U2 je snimio (i) prije Horizonta ... )
(Kao da smo svi skupa kolektivno zaboravili ... KOLIKO TOGA ČAROBNOG JE VEĆ SNIMLJENO od sRane naših IRSKIH SOULS ... )
:
(Moment of Surrender je PRERANO ubran Cvijet (Pupoljak) ... koji je tek trebao postati Pjesma = PLOD ... )
(U2 je oduvijek najbolje Pjesme pisao ... kad bi IDEJE i IZVORI ... odstajali ... i samostalno potekli ... )
(bez da U2 forsira ... )
(a Moment je isforsiran ... )
(U Njemu IMA KLASIČNE GENIJALNOSTI .............. ali i praznog hoda ... )
(Ta Pjesma će Postati THE UNFORGETTABLE FIRE ... tek onda, ako Bono shvati da je upravo on taj "narkoman" ... )
(koji je zadnjih godina tumarao svijetom ... te izgubio DODIR SA SVJESNOŠĆU ISTINE ... i "prodavao posoljene žvake" ... )
(kako je to genijalno rekao U2 Prijatelj ... koji o U2 zna ... NEVJEROJATNO PUNO ... )
(Bono je Horizont napisao u trećem) licu ... )
(ali kao nikada ... pisao je sebi ... )
(Bonova Duša je izgubila Dodir s VOXOM ... jer se bono prevrtio ... )
(A Duša mu je AMAZING MILOSNO uzvratila ... )
(Dala mi je Horizont tekstove ... )
(Da bono VOX shvati ... da je njemu ove sekunde potreban ENTER = RESTART = AGAIN ... = BOY ... )
(Nek' umremo MI ... )
(al' nek' PREŽIVI CILJ ... koji nam je Život VUKAO NAPRID ... )------
(Pucajte Ljudi ... )
(al' ovo Vam je moj završni komentar na NLOTH .........)
(možda nema linije na Horizontu ... )
(al' već predugo vremena nema ni REAL U2a na Horizontu ... )
NAGLASAK:
Ne znam kad sam U2 ovoliko intezivno slušao kao zadnjih dana!
Možda nikada ovako ... snažno ..................................................
NEDOSTAJU MI ... <3