Pages: 1 ... 26 27 [28]   Go Down

Author Topic: The Killers  (Read 15482 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

moonea

• ELEVATED MEMBER
  • ušlagirana SQUAW *
    • steamy - creamy
Re: The Killers
« Reply #405 on: September 06, 2010, 07:31:45 PM »

sinoć prije spavanja sam ga pustila dok sam još 300stvari usporedo za vrtić radila i jedna stvar mi je totalno upala u uho,al pooojma nemam koja je. moram ga još preslušati da bi mogla reći što mislim o albumu.
swallow it mi se malo popravila od prvog slušanja, crossfire i dalje na vrhu, ali pomalo..triba dat albumu vrimena.
bolje spavat stisnut na kaucu za rastezanje nego rastegnut na kaucu za stiskanje 8)

http://steamy-creamy.blogspot.com/

U ime svih onih životinja koje pate zbog ljudske nebrige, neodgovornosti i manjka suosjećanja; U ime svih onih životinja koje, na sebi svojstven način, pričaju svoje priče, ali ih mi ne razumijemo i ne čujemo; Umjesto njih dižem svoj glas protiv okrutnosti.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Dubrovnik/tabid/75/articleType/ArticleView/articleId/149851/Default.aspx

One

• ELEVATED MEMBER

Jogi

• Global Moderator
  • only LOVE can rest your MIND
« Reply #407 on: September 11, 2010, 01:17:03 AM »

Moonea kak ide? Eto, meni se malo popravio dojam, zavolio sam "Hard Enough" i "Jited Lovers and Broken Hearts" i "Playing with Fire".  ;)
(What is soul?) (Love me, give me soul)

moonea

• ELEVATED MEMBER
  • ušlagirana SQUAW *
    • steamy - creamy
« Reply #408 on: September 11, 2010, 08:17:22 AM »

da da Hard enough je s onom ženskom, jel tako? ta i playing with fire su mi fenemenalne, jučer sam strpala album na mp3 i nisam imala pojma koja je koja  stvar kako su počinjale svirati, ali bome sam se ove dvi naslušala :)
refren od hard enough je divan <3
a tekst od playing with fire - puf! odličnooo!
bolje spavat stisnut na kaucu za rastezanje nego rastegnut na kaucu za stiskanje 8)

U ime svih onih životinja koje pate zbog ljudske nebrige, neodgovornosti i manjka suosjećanja; U ime svih onih životinja koje, na sebi svojstven način, pričaju svoje priče, ali ih mi ne razumijemo i ne čujemo; Umjesto njih dižem svoj glas protiv okrutnosti.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Dubrovnik/tabid/75/articleType/ArticleView/articleId/149851/Default.aspx

moonea

• ELEVATED MEMBER
  • ušlagirana SQUAW *
    • steamy - creamy
« Reply #409 on: September 12, 2010, 09:00:56 PM »

Jogi (i svi vi koji ste preslušali album)kakva ti je 'The clock was tickin'?
meni je to remek djelo sa onim uvodom s malo country prizvuka (zadnjih dana slušam dosta Johnny Casha pa mi je zato možda legla tako dobro) i tekstom.
ovo su mi jedni od najboljih lyricsa koji su proizašli iz te njihove male tvornice :) wow! valjda sam ju danas preslušala 30 puta na repeat. i Magdalena mi je super!

anian

• ZOOROPA MEMBER
    • last fm
« Reply #410 on: October 02, 2010, 03:33:18 PM »

The Killers - A White Demon Love Song - MP3 Download

Navodno na Sumrak sagi OST-u, A white demon love song. Mislim da se može i mp3 preko link skinuti.
- Let's do something wild, let's go to an underground club where everybody wears dog collars!
- That sounds expensive.

Jogi

• Global Moderator
  • only LOVE can rest your MIND
« Reply #411 on: October 02, 2010, 03:35:48 PM »

Staro :P. Pjesma je na odjavnoj spici drugog dijela, osobno se uvjerio u to u kinu. Nazalost.  :'( ;D
(What is soul?) (Love me, give me soul)

One

• ELEVATED MEMBER

One

• ELEVATED MEMBER
« Reply #413 on: November 03, 2011, 10:32:58 PM »

s muzika.hr

Mark Stoermer - basist lasvegaških indie heroja The Killers upravo je objavio svoj debitantski solo album.

Naslovljen "Another Life", album je trenutno je dostupan samo kao digitalni download, putem Stoermerove službene Web stranice - MarkStoermer.com, i to potpuno besplatno.

Album će se u tom obliku moći nabaviti samo jedno ograničeno vrijeme, a svoje fizičko CD i vinilno izdanje doživjet će za nekoliko tjedana.

Stoermer se ovime pridružio dvojici kolega mu iz benda, frontmenu Brandonu Flowersu i bubnjaru Ronnieu Vanucciju koji za sobom već imaju po jedan solo album. Flowersov "Flamingo" izišao je 2009., a Vanuccijev "Big Talk" početkom ove godine.

Popis pjesama:
Weary Soul
Shadow In A Dream
Everyone Loves The Girl
Need A Hand
Amber Bough
The Way We Were Before
The Haunts
No Time
There Is No Is
Another Life

Jogi