Desert, odrasli smo ljudi...oboje ste zaluđeni U2-om na svoj način...Ti i Domsi... i ne volite se, to je istina i što prije je priznate bit će Vam lakše.
Važnije je da sami za sebe saznate zašto je to tako. Mislim zašto se ne volite kad sve tako dobro možete shvatiti. Nije Vam filozofija baš nešto, zar ne...
Nije to stvar ukusa, potrebno je samo ući u sustav stvaranja i shvatiti koliko teško je proizvesti nešto što je samo tvoje ili je stvaranje možda lako.
One je pjesma koju može izvoditi bilo tko i uvijek će imati ono nešto jer se radi o vanvremenskoj stvari iznimne kvalitete, to što je stvorena u takvom trenutku i koliko znači nama i samoj grupi znamo mi jer se radi o nekakvoj vrsti glazbene legende, ljudi su uvijek imali problema s emocijama pa je čudno od njih tražiti daodžive i ožive, izgleda da nema puno privilegiranih jer to doista je potvrda unutarnjeg emocionalnog ustroja ali pretvoriti emocije u djela je teško i traži mnogo odricanja i predanosti i nismo svi to kadri učiniti, čak se i ne trudimo dovoljno...
Iskrenost ubija sporo i sustavno, odbija i čini te strancem, čudakom ali je jedini put k oslobođenju, ljudi koji je nisu spremni prihvatiti neka se odmaknu.
Mogu lajati od jutra do sutra i znam da to mnogima smeta, ali mi nije jasno zbog čega...ne moraju me slušati, ne moraju odgovarati ali ako već o nečemu govore bilo bi u redu da tako i žive, jer drugačije ne ide...ili je izlog dovoljno velik za sve...nas...plastificirane i naučene lutkice