Iako mi je malo upitan smisao ovog članka gdje se dolazi do zaključka da nema zaključka ...
... ovdje nisam ni približno vidio nekakvo "negativno" stajalište, dapače, više se čini da se pokušavalo ne stati nikome na prste ...
Ovo su sjajne misli Igore ... , i upravo zbog ovog što si izdvojio ... napisao sam u prvom komentaru 'više ostaje dojam rušenja ...'
Pa idem pokušati na što jednostavniji/razumljiviji način pojasniti što htjedoh reći.
Dakle, u prvoj rečenici sam napisao : Ahmed Salihbegović je (inače) dobar novinar.
Ovdje ću dodati ...
Ahmed Salihbegović je izvanredan novinar : u hrvatskim novinarskim okolnostima.
Geo/politika Njegovo je područje, i pročitao sam niz izvanrednih priča koje je Ahmed potpisao.
Posebno su zanimljivi bili članci u kojima se govorilo o sukobu ISTOK / ZAPAD ... ,
jer itekako je zanimljivo/poučno pročitati riječi Čovjeka Muslimana ... koji živi na 'zapadu' ... , a doista se trudi poznavati teme o kojima piše.
Kritika koju sam uputio Ahmedu ... (učinilo mi se da ipak moramo otvoriti ovu temu ... nakon objave priče na jutarnji.hr ),
... dakle, ta kritika nije negativna ... već upravo suprotno.
Šteta je što se Ljudi koji znaju zapletu u (s)
klopke današnjeg novinarstva. (A Ahmed zna! )
Postoje slučajevi kad je 'vuk sit, a ovce na broju ...' ... , al' budimo objektivni ... ,
... daleko je više Životnih situacija Vremena u kojima je ili:
a) vuk ostao gladan ... ( ili )
b) broj ovaca u toru više nije (bio) isti ...
Što želim reći ... ?
Ahmed je u ovom članku pokušao zadovoljiti sve kriterije jedne ovakve priče ("Medvedev i Bono na čaju u Sočiju ... " < PUF! headline ... ),
a kako Ahmed NIJE zao tip ... (
ČAK ŠTOVIŠE! ...
Ahmed je POZITIVA! ) ... ,
...
na kraju priče pobjeđuje Bonova pobjeda.
...
Međutim, što ostaje kad ovaj članak pođe na trafike ... i u domove gdje svira Jasmin Stavros: 'Umoran sam prijatelj, umoran ...'
U što se onda pretvara "novinarstvo" ... ?
( NE mislim samo na Ahmeda Salihbegovića ... )
>