pa normalno da pjeva za svoj džep.Nisam mislio na lovu već da mu je taj potez dva koraka unazad u njegovoj "karijeri".Gledal si onaj njegov koncert sa Knebworth-a.Na taj koncert bi išao svaki dan.
Ak si gledal možda zadnja dva dvd-a od Take That ( Cirkus live tour i Ultimate tour ) ipak je puno lošije od ovog što je robbie napravio od kad je sam.
U tom smislu sam mislio kaj mu je to trebalo.Po meni samo lova.
Je love, naravno, ali vjeroval ti ili ne, ljudi se vole vratiti korijenima, pere ih nostalgija! 15 godina je proslo od kako je Robbie izletio van.
Koji kurac mi znamo sto je bilo tamo prije 20 godina!? Mozda je Robbie bio zadnje smece, mozda je pokupljen sa ceste. Mozda je ovo uz lovu i nekome znak zahvalnosti s njegove strane.
Nista nije crno-bijelo, vec sivo.
Zato One nemojmo generalizirati. U stanju sam iz svega izvuci savrsenstvo, ali isto tako i popljuvati, uvijek postoji dovoljno argumenata za obje solucije.
Tolerancija prije svega! Ja nemam kod kuce zaista niti jedan jedini original TAKE THAT, bilo cd ili dvd, ali na jedan nacin su mi dragi i jako me zacudilo ovo tvoje direktno pljuvanje po njima, a na taj nacin hrackas i po meni.
I da, ako dodju u Zagreb sa gustom cu ici tamo, imaj mi par prejebenih stvari.