Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 7   Go Down

Author Topic: Bono na hitnoj operaciji  (Read 2236 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Jogi

• Global Moderator
  • only LOVE can rest your MIND
Re: Bono na hitnoj operaciji
« Reply #30 on: May 25, 2010, 03:44:13 PM »

Ono, u grlu me steglo dok citam sve ovo, tako mi ga je zao...čovjek se ozlijedio u pripremama da nama omogući što bolje koncerte..

Mislim da bi im bilo najpametnije da odgode cijeli US leg. Da su isli u odgode, proguravanja datuma, ovog onog, to bi bilo sve kaoticno i decki u takvom okruzju ne bi mogli dati sve od sebe. Nek se turneja zapocne u Torinu i nek se covjek oporavi kako spada.

Ako se dogodi otkaz US lega, mozda je tu prostor za Songs of Ascent, ova ozljeda je sigurno duboko protresla Bona. On je uvijek htio letjeti, a sad ne može ni hodati.

---

http://www.facebook.com/pages/A-MOMENT-OF-PRAYER-FOR-BONO-22-MAY-2010-6PM-IRISH-TIME-GET-WELL-SOON/128944373783999?ref=ts&v=wall
« Last Edit: May 25, 2010, 03:54:07 PM by Jogi »
(What is soul?) (Love me, give me soul)

domsi

• ELEVATED MEMBER
« Reply #31 on: May 25, 2010, 04:07:25 PM »

http://www.u2.com/news/title/north-american-dates-will-be-rescheduled-in-2011

Evo ... stigla je potvrda!
Kompletna sjeverno/američka turneja se prebacuje u 2011. godinu. Očito jedino moguće ... i jedino logično!
( Jogi ...  sve si točno najavio ... )
When I Look At The World ...

Gone (New Mix)

• ELEVATED MEMBER
  • Power
« Reply #32 on: May 25, 2010, 04:16:34 PM »

Da, i mislio sam da će ovako bit.. ozljeda leđa nikad nije jednostavna, čak i kad se malo istegneš negdje to zna danima bolit..
A ovdje čitam da se radi o disku, ligamentima, živcima, moždini... stresao sam se kad sam vidio ovo sa lijevom nogom, jer to zvuči jako ozbiljno.
Znamo svi koliko profesionalnim sportašima traje oporavak od ovakvih ozljeda. A oni su u vrhunskoj formi i puno mlađi.

Tako da, odgađanje sj amerike je sasvim logično. Makar, zaista je upitno koliko će se uspjet Bono oporavit i do Torina. Nažalost, Jogi dobro kaže, to je puno tuđih interesa i Live Nation će sigurno vršit ogroman pritisak da se Europa normalno odradi. Meni je ovdje stvarno najvažnije Bonovo zdravlje, koliko god mi ovaj naš Torino bio zvijezda vodilja svih ovih mjeseci.

Ja se najiskrenije nadam da će se uspješno oporavit i da će izdržat tu turneju do kraja..
don't leave me now, alone in this song..

desertsky

• ELEVATED MEMBER
  • In God`s country
« Reply #33 on: May 25, 2010, 04:24:40 PM »

Nadam se da će do Torina ozdraviti, odmoriti, uvježbati i izać pred nas po prvi puta nakon bolesti. Treba mu nešto specijalno za tu priliku spremiti.

A pomoć će doći od torinskog platna (the real one).
I can see clearly now the brain is gone...

mARTa_UV

• ACHTUNG BABY MEMBER
« Reply #34 on: May 25, 2010, 04:39:16 PM »

sve šta imam reć - znala sam...  :(

torino mi je isto klimav, nažalost...
ovo je aCRObat godina s U2 injekcijom ljubavi u SRCE!!! :-* :-* :-*

when I was all messed up and I heard opera in my head
your  m u s i c  was a light bulb hanging over my bed...

domsi

• ELEVATED MEMBER
« Reply #35 on: May 25, 2010, 04:43:56 PM »

One je spomenuo Live Nation ... , i cijelu tu mašineriju ... ( samo kratka ispravka ... ;) ... )

Al' iskreno : unatoč cijelom financijskom planu i najvećoj mogućoj organizaciji glazbene turneje,
NE želim vjerovati da će netko gurati Bona na stage ... , jer se tour mora ispuniti/isplatiti.
Čak i da (slučajno) bude takvih LUĐAČKIH/pritisaka ... , vjerujem i znam da će im se band s lakoćom oduprijeti!
Pa ... ako Bog da ... ispred Bona je još najmanje 30ak godina PREDIVNOG ŽIVOTA!
Ispred Bona su doista najljepše godine ... ZASLUŽENE!
Još malo pa će naše zvijezde postati djedovi ... :)

...

Čitali smo da Bono već godinama ima problema s bolnim leđima. Prema onom (nam) dostupnom, OGROMNA bol stizala je iz živca.
Kilogrami, krivo držanje ... skakanje ... stres ... putovanja ... ( BITKA za BOLJI SVIJET ... ) ... sve je to utjecalo na Bonovo ZDRAVLJE.
Tako mu se i pomaknuo disk ... , a ustvari se pomaknula cijela 'konstrukcija' leđa. Tu jedan milimetar može biti kilometarski pomak u KRIVO!
Taj disk je pritiskao živac ... a tako je dolazila OGROMNA bol! ( sjećam se boli koje me razvalila! )
:
Ova posljednja ozljeda ... (teretana kažu ... ?) je ustvari SREĆA u nesreći!
Jer da se nije dogodila ta bolna ozljeda! ... pitanje je ? ...
... > da l' bi Bono sada uopće otišao na tako detaljan pregled u (po)najbolju bolnicu na svijetu.
Ovako ... pregled je otkrio izrazito velik i opasan! problem ... 'Nevidljivi' (odlomljeni) komadići diska završili su u "kanalu kralješnice".
U cijeloj toj itekako bolnoj priči, javljala se i povremena paraliza u donjem dijelu noge!
Professor Tonn, koji je izvršio operaciju ... , nakon pregleda Doktora Hansa-Wilhelma Müllera-Wohlfahrta, izjavio je:
"Operacija je u ovom trenutku bila jedino moguće i ispravno rješenje za budući cjelovit oporavak,
a da se svakako izbjegne i daljnja paraliza ..."

U cijeloj ovoj priči ... po meni : europski su datumi apsolutno prebrzo! (dolazeće) vrijeme ... (a) da bi se Bono vratio na stage.
Ne zaboravimo i na probe ... koje su nemoguće! idućih 8 tjedana.
Naprosto, da skratim: stigao je trenutak za STOP!

Nikako nisam paničar ili dramatičar ... , pišem iz ljudskog srca ... koje želi biti čisto i na Zemlji.
( a ni u ludilu! ovo NE pišem ... jer neću ići u Torino ... )
Mislim da bi kompletnu zamišljenu 360 turneju u 2010. : trebalo prebaciti u 2011. godinu.
Sa Sjevernom Amerikom, to se i dogodilo.
Izvjesno je (po meni) ... da će se isto dogoditi i sa europskim dijelom turneje ...
« Last Edit: May 25, 2010, 04:46:37 PM by domsi »
When I Look At The World ...

Anagram

• ZOOROPA MEMBER
  • to talk like this
    • za zašto zato
« Reply #36 on: May 25, 2010, 04:44:15 PM »

Following news of Bono's recuperation period from surgery, Glastonbury Festival have confirmed that the band won't be able to perform their headline slot next month. Bono and Michael Eavis of Glastonbury spoke by phone this morning.

Said Bono: 'I'm heartbroken. We really wanted to be there to do something really special - we even wrote a song especially for the Festival.'

Said Michael Eavis: 'It was obvious from our telephone conversation that U2 are hugely disappointed. Clearly, they were looking forward to playing the Pyramid Stage as much as we were looking forward to watching them. At this point, we have no comment to make about possible replacements for U2's Friday night slot. Instead, we would simply like to send Bono our very best wishes for a full and speedy recovery.'

Grace

• ZOOROPA MEMBER
  • Light my way.
« Reply #37 on: May 25, 2010, 05:02:07 PM »

koncerti ce se odraditi kad - tad, zbog nas bi bilo najbolje da se torino ne mijenja, al ak treba 2 mjeseca za oporavak, nek uzme 2 mjeseca. ok, one je sve tocno rekao za live nation, al ono, ak je sad doslo do tak ozbiljne situacije, pa nek se covjek odmori. U2 fanovi ne zamjeraju i znamo da se necemo zaliti ako netko ima zdravstvenih problema, nego cemo mu zazeljeti sve najbolje, i posebno mu zahvaliti kad stane na noge. potrudit ce se bono, to mu je citav zivot. a od druge godine nek ide na jogu.  ;D
vizualiziram. opet  :D  :)
I`m with the band.

monika

• BOY MEMBER
  • *
  • rhythm of my soul
« Reply #38 on: May 25, 2010, 05:35:04 PM »

Joj, ma ako treba odgodit i cijelu turneju, neka, samo da se Bono do kraja oporavi..  :(
you're gravity...searching for the ground
you're silence...searching for a sound

Vertigo

• ZOOROPA MEMBER
« Reply #39 on: May 25, 2010, 08:14:49 PM »

Bit ce sve dobro, samo neka uzme vremena koliko god treba.

Bono je veliki borac, pobijedit ce on jer je rodjen kao pobjednik.
Marcus Wright: "What day is it? What year?"
Kyle Reese: "2018"
Marcus Wright: "What happened here?"
Kyle Reese: "Judgment Day happened"

catch

• JTREE MEMBER
  • **
« Reply #40 on: May 25, 2010, 09:27:00 PM »

Ono, u grlu me steglo dok citam sve ovo, tako mi ga je zao...čovjek se ozlijedio u pripremama da nama omogući što bolje koncerte..

Pa da,daje sve od sebe za ono što radi u životu,kao uostalom i dobar dio nas pa nam nitko ne piše hvalospjeve.Neće nitko suzu pustiti za desertom (osim nas jel) ako završi na tabletama za smirenje jer ima stresan posao.On za razliku od Bona ima ljudske živote i to puno njih u svojim rukama,svakodnevno.
Nije Bono radio ništa ekstra više od onoga što mu je posao.Čovjek pjeva u bandu pa je valjda normalno da se priprema za koncerte.
Mislim da ovo nije situacija za stezanje u grlu.Malo si pretjerao u empatiji Jogaona :)

Ja za razliku od nekih koji misle da treba uzeti svo vrijeme za oporavak mislim upravo suprotno.
Želim da se oporavi za Torino kako god zna i umije,NO ME INTERESA,hoću njega tamo na pozornici.
Ne treba skakati i plesati i trčati,biće mi dovoljno da sjedi i pjeva ali ima da se pojavi!

Ic not a kar..ic a VAN  >:(

U2andME

• ELEVATED MEMBER
  • u2damen
« Reply #41 on: May 25, 2010, 09:36:27 PM »

Ma bude on OK :) Zbog platna ... anAGRAMovog  :D :D :D :D
« Last Edit: May 25, 2010, 09:38:24 PM by U2andME »
And in the world a heart of darkness. A fire zone. Where poets speak their heart. Then bleed for it

Mate

• BABY MEMBER
« Reply #42 on: May 25, 2010, 10:31:01 PM »

Volio bih zbog Bona da se što prije oporavi, ali razumite i nas .Karte za Pariz i Beč su već 6 mjeseci u ladici i već lagano ludim kad će opet neponovljiva četvorka istrčat ispred nas. Zdravlje je najbitnije , al se toplo nadam da će sve bit OK do evropske turneje i da ćemo ih ponovo gledat ovo ljeto  :)

desertsky

• ELEVATED MEMBER
  • In God`s country
« Reply #43 on: May 25, 2010, 10:48:56 PM »

Pa da,daje sve od sebe za ono što radi u životu,kao uostalom i dobar dio nas pa nam nitko ne piše hvalospjeve.Neće nitko suzu pustiti za desertom (osim nas jel) ako završi na tabletama za smirenje jer ima stresan posao. On za razliku od Bona ima ljudske živote i to puno njih u svojim rukama,svakodnevno.
Nije Bono radio ništa ekstra više od onoga što mu je posao.Čovjek pjeva u bandu pa je valjda normalno da se priprema za koncerte.
Mislim da ovo nije situacija za stezanje u grlu.Malo si pretjerao u empatiji Jogaona :)

Još da znaš kako to košta živaca, zdravlja...gledam svoje starije kolege..taj naš posao jede, doslovno....al nećemo sad o meni, ajmo malo o mome autu.  :)

@domsi - malo pretjeruješ, al ok - to je tvoj stil (isto si dizao furku sa onom gripom lani pred turneju - pa se tresla brda, rodio se skakavac) ;)

Ako itko želi nazad na stage, danas, sada, onda je to sam Bono.

Jer kad se zaraziš poslom, koji ti ide dobro i još usrećuješ milijune (onda ti ego), a i ta droga koja se zove LIVE is where we live ne da da sjediš mirno.

Mi jesmo na neki način gubitnici (Ameri posebno, žao mi ih je, al moraju i oni jednom najebat) :D...al najveći gubitnik je sam band i Bono.

Ne Livenation, zabole me za njih niti stadioni, niti hoteli - tu gubimo mi i oni.

Gubi kultura - znate ono, mi smo U2, samo band, al sa publikom na turnejama postajemo kultura.

It must have been ART.

Kao što rekoh - sve je u rukama Torinskog platna.
I can see clearly now the brain is gone...

Anagram

• ZOOROPA MEMBER
  • to talk like this
    • za zašto zato
« Reply #44 on: May 25, 2010, 10:50:44 PM »

Bono nije čovjek koji miruje, teško će izdržati....
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 7   Go Up