One je spomenuo Live Nation ... , i cijelu tu mašineriju ... ( samo kratka ispravka ...

... )
Al' iskreno : unatoč cijelom financijskom planu i najvećoj mogućoj organizaciji glazbene turneje,
NE želim vjerovati da će netko gurati Bona na stage ... , jer se tour mora ispuniti/isplatiti.
Čak i da (slučajno) bude takvih LUĐAČKIH/pritisaka ... , vjerujem i znam da će im se band
s lakoćom oduprijeti!Pa ... ako Bog da ... ispred Bona je još najmanje 30ak godina PREDIVNOG ŽIVOTA!
Ispred Bona su doista najljepše godine ... ZASLUŽENE!
Još malo pa će naše zvijezde postati djedovi ...

...
Čitali smo da Bono već godinama ima problema s bolnim leđima. Prema onom (nam) dostupnom, OGROMNA bol stizala je iz živca.
Kilogrami, krivo držanje ... skakanje ... stres ... putovanja ... ( BITKA za BOLJI SVIJET ... ) ... sve je to utjecalo na Bonovo ZDRAVLJE.
Tako mu se i pomaknuo disk ... , a ustvari se pomaknula cijela 'konstrukcija' leđa. Tu jedan milimetar može biti kilometarski pomak u KRIVO!
Taj disk je pritiskao živac ... a tako je dolazila OGROMNA bol! ( sjećam se boli koje me razvalila! )
:
Ova posljednja ozljeda ... (teretana kažu ... ?) je ustvari
SREĆA u nesreći!
Jer da se nije dogodila ta bolna ozljeda! ... pitanje je ? ...
... > da l' bi Bono sada uopće otišao na tako detaljan pregled u (po)najbolju bolnicu na svijetu.
Ovako ... pregled je otkrio izrazito velik i
opasan! problem ... 'Nevidljivi' (odlomljeni) komadići diska završili su u "kanalu kralješnice".
U cijeloj toj itekako bolnoj priči, javljala se i povremena
paraliza u donjem dijelu noge!
Professor Tonn, koji je izvršio operaciju ... , nakon pregleda Doktora Hansa-Wilhelma Müllera-Wohlfahrta, izjavio je:
"Operacija je u ovom trenutku bila jedino moguće i ispravno rješenje za budući cjelovit oporavak,
a da se svakako izbjegne i
daljnja paraliza ..."
U cijeloj ovoj priči ... po meni : europski su datumi apsolutno prebrzo! (dolazeće) vrijeme ... (a) da bi se Bono vratio na stage.
Ne zaboravimo i na probe ... koje su nemoguće! idućih 8 tjedana.
Naprosto, da skratim: stigao je trenutak za STOP!
Nikako nisam paničar ili dramatičar ... , pišem iz ljudskog srca ... koje želi biti čisto i na Zemlji.
( a ni u ludilu! ovo NE pišem ... jer neću ići u Torino ... )
Mislim da bi kompletnu zamišljenu 360 turneju u 2010. : trebalo prebaciti u 2011. godinu.
Sa Sjevernom Amerikom, to se i dogodilo.
Izvjesno je (po meni) ... da će se isto dogoditi i sa europskim dijelom turneje ...