domsi,ovo što si napisao je jedno ljudsko,pošteno razmišljanje koje bi vjerujem svaki od nas potpisao.Međutim mislim da je realnost sasvim drugađija. Pritisak Live Nation-a i ostalih čimbenika koji sudjeluju u stvaranju 360 toura , osim banda, je taj koji "tjera " band na nastavak. Svaki otkazani koncert je dodati trošak,gubitak umozaiku koji je već odavno složen da bi bio u nekom novčanom dobitku.Eto to je ono ružno,surovo što ga tjera na što brži povratak.
Mada neznam kako će sve to financijski proći u europi,.U turskoj gdje prvi puta sviraju karata još uvijek ima.Koliko znam za beč je bila frka s kartama.Za njemačke koncerte ima svih karata osim za stajanje.Mislio sam da će se prvi europski koncert u torinu raspraditi u dva sata. i da će prek noći dodati još jedan koncert.Ništa od toga, karata za Torino ima koliko hočeš.Ista stvar je i za Rim.Eto i to je svojevrsna omča oko vrata koja ih tjera da odrade sve to do kraja.
Po meni trebali su stati na loptu, snimiti novi album od ostataka Horizonta sa novim stvarima koje sigurno imaju u glavi.Teško da će i sa promjenjenom set listom uspjeti sve stadione rasprodati.Znate i sami iz iskustva da neke stvari ako previše forsirate ponekad ne ispadnu kako bi htjeli.
Ovo je realno da odgode Ameriku i Glastonbury i da sve počinje u Torinu.