Pages: 1 [2] 3 4 ... 7   Go Down

Author Topic: Bono na hitnoj operaciji  (Read 2235 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Gone (New Mix)

• ELEVATED MEMBER
  • Power
Re: Bono na hitnoj operaciji
« Reply #15 on: May 22, 2010, 03:19:02 PM »

Zasad je jedino Salt Lake službeno odgođen.. vidjet ćemo šta će bit dalje..

Najbitnije je da čovjek tu ozlijedu zaliječi do kraja kako treba (terapije i to sve), pa neka onda nastave.. jer ako nespreman krene na turneju mogao bi još više uništit ta leđa...
don't leave me now, alone in this song..

Jogi

• Global Moderator
  • only LOVE can rest your MIND
« Reply #16 on: May 22, 2010, 07:23:32 PM »

eh, evo pisu na jednoj spanjolskoj u2 stranici  da za vecinu ozljeda leđa treba oporavak od 2 do 8 tjedana  :-\
konzultirali su neke lijecnike.

a i mcguinness je  rekao de ce datumi koncerata biti objavljeni kasnije. bas su na @u2 pisali kak bono vec dugo ima problema s leđima. ocito je to sad doslo do vrhunca, nije mogao vise izdrzati.

a i ko zna kaj bi se moglo dogodit ak se prerano vrati u normalu. da ne bi bilo jos tezih posljedica. mislim da se mora sigurno kojih mjesec dana oporavljati  :-\

Inace Bono je vidjen prije par dana u Minhenu navodno zbog posjeta nekom lijecniku, tak da je ovo mozda ipak tek preventivni zahvat. Ipak, imajte ga u mislima da nam sto prije ozdravi!  ;)

S ovim otpada i Glastonbury vjerojatno..
(What is soul?) (Love me, give me soul)

Omega

• BABY MEMBER
    • Sobitza hardware portal
« Reply #17 on: May 22, 2010, 08:45:08 PM »

Hitna operacija, i to leđa ni manje ni više nikako ne moze biti dobra stvar. Vjerojatno je odugovlacio sa rješavanjem problema i eto ti sranja sad.
Nadam se da će sve proći uredu i da će nam se vratiti brzo, jači nego prije!
Don't become a monster in order to defeat a monster

monika

• BOY MEMBER
  • *
  • rhythm of my soul
« Reply #18 on: May 23, 2010, 02:54:08 PM »

S ovim otpada i Glastonbury vjerojatno..

Tu kažu da je za sada Glastonbury 25.6. prvi sigurni nastup.
http://www.muzika.hr/clanak/26463/vijesti/u2-otkazuju-nastavak-turneje-zbog-ozljede-bona.aspx

Vidjet ćemo, samo neka se Bono što prije i do kraja oporavi. :-\
you're gravity...searching for the ground
you're silence...searching for a sound

Jogi

• Global Moderator
  • only LOVE can rest your MIND
« Reply #19 on: May 23, 2010, 11:52:20 PM »

Kao novi datum početka toura se spominje Oakland, tak bar kažu kamijonđije.
(What is soul?) (Love me, give me soul)

ksx

• JTREE MEMBER
  • **
« Reply #20 on: May 24, 2010, 07:57:12 AM »

ja se nadam da pokušava nešto slićno ovom zanam da je to bilo davno (1983)

meni je ovo i dalje jedan od najboljih događaja na nekom koncertu
svaka čast tehnici i svjetlima ali ništa ne može zamjeniti ovaj ugođaj

obavezno pogledati cijeli video

U2 War: Devore California

U2andME

• ELEVATED MEMBER
  • u2damen
« Reply #21 on: May 25, 2010, 01:25:44 PM »

http://www.u2.com/news/title/bono-discharged-from-hospital

In order to fully recover, he is under doctor's orders to start a rehabilitation program and to recuperate for at least eight weeks.
And in the world a heart of darkness. A fire zone. Where poets speak their heart. Then bleed for it

One

• ELEVATED MEMBER
« Reply #22 on: May 25, 2010, 01:35:02 PM »

Dr Muller Wohlfahrt continued, 'We are treating Bono as we would treat any of our athletes and while the surgery has gone very well, the coming weeks are crucial for a return to full health. In the next days, he will start a light rehabilitation program, with increasing intensity over the next 8 weeks. In our experience, this is the minimum time.'

U2andME

• ELEVATED MEMBER
  • u2damen
« Reply #23 on: May 25, 2010, 01:42:07 PM »

http://www.u2.com/news/title/north-american-leg-postponed

Speaking at the LMU University Hospital in Munich, Paul McGuinness has confirmed the postponement of 16 shows on the U2360° Tour from Salt Lake City on June 3rd, through to New Jersey's Meadowlands Stadium on July 19th. Tour Promoters Live Nation are now rescheduling those dates.

Paul McGuinness said, 'Our biggest and I believe best tour has been interrupted and we're all devastated. For a performer who lives to be on stage, this is more than a blow. He feels robbed of the chance to do what he does best and feels like he has badly let down the band and their audience. Which is of course nonsense. His concerns about more than a million ticket buyers whose plans have been turned upside down, we all share, but the most important thing right now is that Bono make a full recovery. We're working as fast as we can with Live Nation to reschedule these dates.'
« Last Edit: May 25, 2010, 01:44:02 PM by U2andME »
And in the world a heart of darkness. A fire zone. Where poets speak their heart. Then bleed for it

domsi

• ELEVATED MEMBER
« Reply #24 on: May 25, 2010, 02:30:51 PM »

Samo kratko Ljudi : neću previše smetati!

Po meni ... ovo je i više nego ozbiljna situacija!
Iskren ću Vam biti : uopće NE vidim smisla da se nastavak turneje forsira!
Čemu ... ?
Zašto ... ?

Kad se sportaši ozljede ... : njihov povratak u pogon moguć je tek onda kad budu potpuno! spremni.
I s tim da su ti sportaši znatno! mlađi Ljudi od Bona! ( Bono ima 50 ... , a sportaši i duplo manje! ...  od / do ... )
Dr Muller Wohlfahrt je doista super/poznati liječnik za ozljede, a ova Bonova se meni laiku čini itekako ozbiljnom!
:
Sigurno znaju! što rade ... , al' nakon svega što se dogodilo ... , koliko bi uopće bilo pametno vraćati se na stage ... ? : u tako kratkom roku!
( mislim na europske datume ... )
Mislim da je definitivno stiglo vrijeme za POTPUN predah!
Za ZDRAVLJE!
When I Look At The World ...

One

• ELEVATED MEMBER
« Reply #25 on: May 25, 2010, 02:50:58 PM »

domsi,ovo što si napisao je jedno ljudsko,pošteno razmišljanje koje bi vjerujem svaki od nas potpisao.Međutim mislim da je realnost sasvim drugađija. Pritisak Live Nation-a i ostalih čimbenika koji sudjeluju u stvaranju 360 toura , osim banda, je taj koji "tjera " band na nastavak. Svaki otkazani koncert je dodati trošak,gubitak umozaiku koji je već odavno složen da bi bio u nekom novčanom dobitku.Eto to je ono ružno,surovo što ga tjera na što brži povratak.
Mada neznam kako će sve to financijski proći u europi,.U turskoj gdje prvi puta sviraju karata još uvijek ima.Koliko znam za beč je bila frka s kartama.Za njemačke koncerte ima svih karata osim za stajanje.Mislio sam da će se prvi europski koncert u torinu raspraditi u dva sata. i da će prek noći dodati još jedan koncert.Ništa od toga, karata za Torino ima koliko hočeš.Ista stvar je i za Rim.Eto i to je svojevrsna omča oko vrata koja ih tjera da odrade sve to do kraja.

Po meni trebali su stati na loptu, snimiti novi album od ostataka Horizonta sa novim stvarima koje sigurno imaju u glavi.Teško da će i sa promjenjenom set listom uspjeti sve stadione rasprodati.Znate i sami iz iskustva da neke stvari ako previše forsirate ponekad ne ispadnu kako bi htjeli.

Ovo je realno da odgode Ameriku i Glastonbury i da sve počinje u Torinu.

anian

• ZOOROPA MEMBER
    • last fm
« Reply #26 on: May 25, 2010, 03:07:18 PM »

Trebali su možda snimiti nešto, dobro se odmoriti i ponovo malo "buzz" dignuti sa spotovima i radiom.

Trebali otkazati? Ne znam sad za to. Kao prvo i prvo nigdje još nije rečeno što mu je sa leđima, možda ih je istegnuo, možda je neka stara ozljeda ili nešto treće. Možda je neki laparoskopski zahvat i nakon 2-3 tjedna će biti ko da ništa nije bilo, a možda mu stavljaju umjetnu kralježnicu i postat će kiborg. NE ZNAMO (edit: da znam da kažu da je ligament pukao itd., ali opet...)!

A McGuin i kompanija daju izvješća i ostalo cijelo vrijeme, sumnjam da ćemo znati šta se dogodilo, po njihovom U2 bi već imao 150 milijuna albuma izdanih prema tome ništa ne vjerujem.
« Last Edit: May 25, 2010, 03:55:45 PM by anian »
- Let's do something wild, let's go to an underground club where everybody wears dog collars!
- That sounds expensive.

Anagram

• ZOOROPA MEMBER
  • to talk like this
    • za zašto zato
« Reply #27 on: May 25, 2010, 03:12:15 PM »

Kao što rekoh odgođena američka turneja, prvi koncert Torino....

domsi

• ELEVATED MEMBER
« Reply #28 on: May 25, 2010, 03:30:24 PM »

Pritisak Live Nation-a i ostalih čimbenika koji sudjeluju u stvaranju 360 toura , osim banda, je taj koji "tjera " band na nastavak. Svaki otkazani koncert je dodati trošak,gubitak umozaiku koji je već odavno složen da bi bio u nekom novčanom dobitku.Eto to je ono ružno,surovo što ga tjera na što brži povratak.
Mada neznam kako će sve to financijski proći u europi,.U turskoj gdje prvi puta sviraju karata još uvijek ima.Koliko znam za beč je bila frka s kartama.Za njemačke koncerte ima svih karata osim za stajanje.Mislio sam da će se prvi europski koncert u torinu raspraditi u dva sata. i da će prek noći dodati još jedan koncert.Ništa od toga, karata za Torino ima koliko hočeš.Ista stvar je i za Rim.Eto i to je svojevrsna omča oko vrata koja ih tjera da odrade sve to do kraja.

Po meni trebali su stati na loptu, snimiti novi album od ostataka Horizonta sa novim stvarima koje sigurno imaju u glavi.Teško da će i sa promjenjenom set listom uspjeti sve stadione rasprodati.Znate i sami iz iskustva da neke stvari ako previše forsirate ponekad ne ispadnu kako bi htjeli.

Ovo je realno da odgode Ameriku i Glastonbury i da sve počinje u Torinu.

One : u pravu si sto/posto! ... NAŽALOST!
A definitivno se slažem da su trebali dovršiti novi album ... prije novog 360 tour nastavka.

Ljudi ... pročitajte detaljnije ( AKO imate vremena ) ... što su doktori sve pronašli pa rekli!
Laik sam ... , al' ovo je full ozbiljno!
Bono je u donjem dijelu jedne noge povremeno bio paraliziran! ... ( ako ja dobro prevodim ovaj medicinski izvještaj ... )

'The doctors state that eight weeks is the minimum time needed, so it could take longer.'

Leđa / kralješnica / živci / leđna moždina ... : TO JE Ljudi STUP našeg ZDRAVLJA!
« Last Edit: May 25, 2010, 03:54:20 PM by domsi »
When I Look At The World ...

U2andME

• ELEVATED MEMBER
  • u2damen
« Reply #29 on: May 25, 2010, 03:36:45 PM »

http://www.net.hr/film-glazba/page/2010/05/25/0511006.html

Evo i na NET hr izašla vijest ...

Bono se ozlijedio dok se u teretani pripremao za turneju.

Ma, koja teretana. Ne bi do ovog došlo da ko EĐ vježba JOGU! ;) Šalu na stranu, nadam se da bude dobro...

Pages: 1 [2] 3 4 ... 7   Go Up