Pages: 1 ... 3 4 [5]   Go Down

Author Topic: Billy Idol u Zg!  (Read 932 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Gone (New Mix)

• ELEVATED MEMBER
  • Power
Re: Billy Idol u Zg!
« Reply #60 on: March 08, 2010, 03:38:08 PM »

Jebiga, billy, editorsi, leonard.. netko će morat otpast.

Odabir je fakat težak :-\ :D
don't leave me now, alone in this song..

moonea

• ELEVATED MEMBER
  • ušlagirana SQUAW *
    • steamy - creamy
« Reply #61 on: March 08, 2010, 03:40:08 PM »

A, hebiga - tako je bilo i prošle godine :P

pa zato prošle godine i nismo išli ;)
bolje spavat stisnut na kaucu za rastezanje nego rastegnut na kaucu za stiskanje 8)

http://steamy-creamy.blogspot.com/

U ime svih onih životinja koje pate zbog ljudske nebrige, neodgovornosti i manjka suosjećanja; U ime svih onih životinja koje, na sebi svojstven način, pričaju svoje priče, ali ih mi ne razumijemo i ne čujemo; Umjesto njih dižem svoj glas protiv okrutnosti.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Dubrovnik/tabid/75/articleType/ArticleView/articleId/149851/Default.aspx

U2andME

• ELEVATED MEMBER
  • u2damen
« Reply #62 on: March 08, 2010, 03:40:31 PM »

Jebiga, billy, editorsi, leonard.. netko će morat otpast.

Odabir je fakat težak :-\ :D
Ja EDITORSE križam. Dragi su mi, al BRATE Aquarius ... ma, ne mogu ih niti zamisliti tamo :P
And in the world a heart of darkness. A fire zone. Where poets speak their heart. Then bleed for it

U2andME

• ELEVATED MEMBER
  • u2damen
« Reply #63 on: March 08, 2010, 03:50:30 PM »

A, zamislite - pokupujemo mi ove preskupe karte (u ovom recesijskom momentu) za IN music i ekipa za koji mjesec kaže: hmm - ipak Billy ne dolazi!! To meni prolazi kroz glavu, šta ako nas nasanjkaju?!
And in the world a heart of darkness. A fire zone. Where poets speak their heart. Then bleed for it

moonea

• ELEVATED MEMBER
  • ušlagirana SQUAW *
    • steamy - creamy
« Reply #64 on: March 08, 2010, 03:56:37 PM »

pa i to, da..
radije ću na dan koncerta otići tamo i kupiti dnevnu kartu, umisto ove sad dvodnevne (koja će biti još skuplja nakon 17.) al da buden sigurna da Billy nastupa 100% :)
bolje spavat stisnut na kaucu za rastezanje nego rastegnut na kaucu za stiskanje 8)

U ime svih onih životinja koje pate zbog ljudske nebrige, neodgovornosti i manjka suosjećanja; U ime svih onih životinja koje, na sebi svojstven način, pričaju svoje priče, ali ih mi ne razumijemo i ne čujemo; Umjesto njih dižem svoj glas protiv okrutnosti.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Dubrovnik/tabid/75/articleType/ArticleView/articleId/149851/Default.aspx

desertsky

• ELEVATED MEMBER
  • In God`s country
« Reply #65 on: March 08, 2010, 03:59:08 PM »

pa do 17.3. je 390 kn za dva dana, a dnevna je na dan koncerta 350 kn.
sranje!

ako imaš t-com broj imaš popust od 50 čuna, daklem 340

isplati se za 2 dana igara, glazbe i smjeha. lani je bilo super, nadam se da će tak biti i ove.

puno ovisi o izvođačima, al još više o ekipi s kojom jesi. ;)
I can see clearly now the brain is gone...

U2andME

• ELEVATED MEMBER
  • u2damen
« Reply #66 on: March 08, 2010, 05:59:25 PM »

ako imaš t-com broj imaš popust od 50 čuna, daklem 340

isplati se za 2 dana igara, glazbe i smjeha. lani je bilo super, nadam se da će tak biti i ove.
ima li ko t-com broj viška???

slažem se s Desertom - prošle godine je bilo fenomenalno - a i upoznali smo dvije prekrasne ST forumašice :)

U2andME

• ELEVATED MEMBER
  • u2damen
« Reply #67 on: March 08, 2010, 06:16:07 PM »

Ulaznice

Festivalske ulaznice (za dva dana):

* 390 kn 01.02. - 17.03.2010. (340 kn sa popustom za T-Mobile korisnike)
    * 440 kn 18.03. - 05.05.2010. (390 kn sa popustom za T-Mobile korisnike)
    * 490 kn 06.05. - 22.06.2010. (440 kn sa popustom za T-Mobile korisnike)

Dnevne ulaznice:

Dnevne ulaznice bit će dostupne isključivo na blagajni festivala na dane održavanja po jedinstvenoj cijeni od 350 kn.
Kamperske ulaznice:

* 180 kn 01.02. - 05.05.2010.
    * 220 kn 06.05. - 22.06.2010.

Popusti:

• T-Mobile korisnici rezervacijom ulaznice putem SMS poruke ostvaruju popust od 50 kuna (prazna poruka se šalje na broj 2255). Primljenu SMS poruku potrebno je predočiti pri kupnji ulaznice.

• Srednjoškolci i studenti, bez obzira koju mrežu koriste, mogu kupiti ulaznicu po cijeni od 290 kn u promotivnom razdoblju od 01.02. - 17.03.2010. ili do isteka zaliha. Broj ulaznica je ograničen. Srednjoškolci mogu ostvariti mogućnost kupovine ulaznice po cijeni od 290 kn uz predočenje osobne iskaznice i potvrde iz srednje škole, a studenti uz predočenje osobne iskaznice i x-ice, potvrde s fakulteta ili važećeg Indeksa.

Važno upozorenje: Ulaznice se na ulazu u prostor festivala mijenjaju za narukvice. Molimo posjetitelje da narukvice ne trgaju, režu ili na bilo koji način oštećuju jer u protivnom prestaju biti važeće!

Pas mather ako neću uzet inedx s doktorskog studija i pravit se blesava. Pa ja jesam i dalje student - samo na doktorskom studiju!

moonea

• ELEVATED MEMBER
  • ušlagirana SQUAW *
    • steamy - creamy
« Reply #68 on: March 08, 2010, 06:17:42 PM »

ima li ko t-com broj viška???

nemam, a bome nema ni niko koga znam.

ma sve je meni jasno..super ekipa, dobra glazba (ok, ako je Billy - savršena glazba) i druženje 2 dana. al isto tako, odem na Rokaj fest (koji se ne može možda mjeriti sa Inmusicom ako gledamo izvođače) ali mi isto 3 dana bude super, i odlično se zabavim.
tako da je tu ipak presudna cijena.

evo ispada da catch radi noćnu kad je Skunk, ako tako i ostane onda će nam to olakšati život ;D

moonea

• ELEVATED MEMBER
  • ušlagirana SQUAW *
    • steamy - creamy
« Reply #69 on: March 08, 2010, 06:21:56 PM »

idem žicat ono malo frendova koji su još studenti da mi kupe kartu.
ili se idem pravit blesava i koristiti svoju iksicu koja je daaaavno istekla ;D

Jogi

• Global Moderator
  • only LOVE can rest your MIND
« Reply #70 on: March 08, 2010, 06:52:35 PM »

A imate i pun forum studenata a vi zicate za broj od T-Coma za 50 kn ustede, pih!
(What is soul?) (Love me, give me soul)

U2andME

• ELEVATED MEMBER
  • u2damen
« Reply #71 on: March 08, 2010, 06:58:54 PM »

A imate i pun forum studenata a vi zicate za broj od T-Coma za 50 kn ustede, pih!
Da, stvarno! Aj Jogobella - sredi nam nešto :D Ja sam čak mislila žicat studente na faxu ;D Al, mislim da bi moj INDEX s doktorskog mogao proći - ako se ne nađe neki pametnjaković u T-comu ;)

Radio_U2

• ELEVATED MEMBER
  • It's Only Rock'n Roll
« Reply #72 on: March 08, 2010, 07:02:03 PM »

Da, stvarno! Aj Jogobella - sredi nam nešto :D Ja sam čak mislila žicat studente na faxu ;D Al, mislim da bi moj INDEX s doktorskog mogao proći - ako se ne nađe neki pametnjaković u T-comu ;)

....ayd ne cvilite, preplivajte jezero i basta..  ;D ;D možda i uspijete, a možda vas ujutro mrežom izvadimo na obalu... aha ha hah ah  :D

Grace

• ZOOROPA MEMBER
  • Light my way.
« Reply #73 on: March 08, 2010, 09:57:28 PM »

ak ce kome trebat, moja iksica je na raspolaganju, a i moj broj ak to tak funkcionira. pa da se kupi karta na moje ime. jer ja sumnjam da cu ici, vrijeme mi ne odgovara, a ni financije. samo da ne najave dolazak nekog fakat super..  ;D
I`m with the band.
Pages: 1 ... 3 4 [5]   Go Up