Morao bi malo pripaziti na jezik Desert 
i nemoj se sad raspametiti...ima ovdje izjava koje graniče s ludilom...
Kakvo održavanje na životu, karte i ostalo...izvlačenje iz konteksta i slično...
Meni se sviđa ovako, meni onako...Objavit će taj album 2010 i to je dovoljno, kao da godine sporo prolaze...Imaju i glazbu za predstavu, polako ljudi...
Nova godina je tu pred vratima...
Anagram,imam osjećaj da ponekad ne pročitaš ni post do kraja već odmah quotaš.
Objavit će taj album jer vjerojatno moraju objaviti album iz njima znanih razloga.Izdat će album pun otpadaka s No Line i time na neki način udahnuti novi vjetar 360 toura.
Da ima nešto bolje na vidiku zatvorili bi se u studio i napravili novi album s potpuno novim pjesmama.
Da je to istina potvrda ti je i ovo smeće od albuma s remixevima koji se "dijeli pretplatnicima U2.com-a".Ne dijeli se,već su smislili fini način kako bi još jednom izmuzli novce od svojih fanova.
Produljenje pretplate je bilo 40 $.....popust na karte nije bio.Pa sad izračunajte koliko ste platili taj album.O da tu je i 25% popusta u njihovom shopu....napišite koliko ste dolara uštedjeli kad ste ispucali svoj kod .
Anagram,opet se nalazim u onoj skupini koju ti nazivaš "U2 metuzalem" ,staro gunđalo koje već 25 godina kupuje gotovo sve što su objavili,pa i s te strane imam pravo nešto reći.
Slažem se s Uzwajem.Ne volim njihovu potrebu za megalomanijom.
A desert je sve napisao u ove dvije rečenice:
"Volio bi da mi se svidi, isto kao i No Line, da bude čak i bolji, svakao mračniji, ne pjesmuvljiji, al u ovom stanju svijesti i nakon toliko godina, kada je U2 postao, dio života, dio mene, mislim da izbace bilo kakvo govno - slijedio bi ih dalje.
I vjerojatno našao neki smisao i u novom albumu."
Anagram ti misliš da nema objava novog albuma veze s novom nadolazećom turnejom ?
Ja mislim da ima sigurno.Moraju ga izbaciti da ponovo uskovitlaju prašinu.Mislim da baš nisu očekivali da neće rasprodati torino i Rim.Prodana je samo trava.Ista stvar je u ostalim gradovima
koji nisu sold out.
Nisam protiv novog albuma ,dapače već ga nestrpljivo očekujem bez obzira kakav on bude bio.