Ah Gunsi... siječam se, bilo mi je oko 13, 14 godina kad smo klinci u kvartu kopovali Bravo (neki su ga knjižnici i krali

- ne gledajte mene) i gledali dali su slučjano gdje posteri od Guns n roses ili nekvi članci o njima... nisam bio nekvi hard rocker heh, jednostavno su tad Axel i društvo bili mega popularni. Naravno nismo imali pojma što zapravo predstavlja njihova glazba, jednostavno si bio cool ak si jih znao i slučajno slušao njihovu muziku...mah svejedno dali jih voliš ili ne, napravili su puno odličnih stvarni što se muzike tiče, na stranu njihovo ponašanje, stil, drogiranje...use your illusion (I, II) te pogotovo apetite for destruction spadaju u krucijalne

momente rock glasbe opčenito... uvijek če mi bit nekako dragi... kad je več bilo ono kad je bio Axel gost na U2 koncertu? Zoo tv Vienna 1992 ak se ne varam (knockin on heavens door)
što se Metallice tiče... u biti jih ne poznajem dobro, al ipak su oni legende..ali svi ste nekak skeptični oko njihovih mogučnosti da privuče velik broj obozavatelja na koncert u Hrvatskoj...po bi mogli bez problema... draga mi je njihova One, koja prema kraju postaje sve žešća; kad sam je svirao na Guitar Hero na Playstationu sam skoro izdahnuo